نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند»

همسر ابوبکر البغدادی به اعدام محکوم شد

دادگاه کیفری «کرخ» عراق، امروز چهارشنبه حکم اعدام همسر ابوبکر البغدادی خلیفه خودخوانده داعش را به جرم همکاری با این گروه تروریستی صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۴ - ۲۰ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 10
کد خبر: ۲۴۹۲۸۷

 به گزارش راهبرد معاصر، حکم اعدام همسر ابوبکر البغدادی اسماء محمد را به جرم همکاری با گروه تروریستی داعش و نگهداری اجباری زنان ایزدی در منزلش صادر کرد. مرکز اطلاع‌رسانی شورای عالی قضایی عراق طی بیانیه‌ای اعلام کرد که «این تروریست، زنان ایزدی و کسانی را که از سوی گروهکهای تروریستی زیر نظر داعش در شهرستان سنجار در غرب استان نینوا ربوده می‌شدند، در منزلش نگه می‌داشت»

 

.بر اساس این گزارش، حکم اعدام این تروریست طبق مفاد ماده 4 و 2 قانون مبارزه با تروریسم مصوب سال 2005 و ماده هفتم قانون زنان ایزدی نجات یافته مصوب سال ۲۰۲۱ صادر شده است.

 

ابوبکر البغدادی 5 سال پیش در جریان عملیات نیروهای ویژه آمریکا در استان ادلب در شمال سوریه کشته شد.

 

اسماء محمد همسر اول البغدادی است که در نخستین حضور علنی خود در رسانه‌ها با شبکه تلویزیونی سعودی «الحدث» گفت‌وگو کرد و گفت که همسرش غیر از او سه زن و ۱۰ کنیز داشت و از چهار زن، ۱۱ فرزند داشت که برخی از آنها در زندان‌های عراق به سر می‌برند.

 

یک منبع قضائی عراقی پیشتر گفته بود که سرویس اطلاعاتی این کشور با همکاری مقامات ترکیه «همسر ابوبکر البغدادی و فرزندانش» را پس از بازداشت در ترکیه، به عراق بازگردانده است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار