سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج شیوع کرونا در کشور ۲ برابر شد؟ / عبور موارد مثبت از آستانه هشدار آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری از امروز دوشنبه سه‌شنبه بدون خودرو؛ درخواست رئیس‌جمهور از کارمندان بستان گرم‌ترین شهر جهان شد / دهلران و آبادان دوم و سوم شدند / ۸ شهر ایران در جمع گرم‌ترین‌های دنیا توضیح قوه قضاییه درباره حکم حبس حمید رسایی با شکایت شاکی خصوصی تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت آخرین مهلت ثبت‌نام جاماندگان آزمون ارشد علوم پزشکی مهریه چگونه قسط‌بندی می‌شود؟ موج بارش‌های پاییزی جدید از روز پنجشنبه وارد غرب کشور می‌شود

الزام رئیس فراکسیون زنان مجلس برای تسریع پیگیری طرح‌های کمیسیون زنان

الزام رئیس فراکسیون زنان مجلس برای تسریع پیگیری طرح‌های کمیسیون زنان رئیس فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی در نشست صمیمانه با بانوان اسلامشهر اعلام کرد: طرح‌های مطرح شده در کمیسیون زنان مجلس باید هرچه سریعتر پیگیری شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۶ - ۲۲ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 14
کد خبر: ۲۴۹۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ فریده اولادقباد امروز در نشست صمیمانه با بانوان اسلامشهری با اشاره به قتل‌عام و کشتار مردم در سوریه اظهار داشت: در این کشتار بیشتر زنان و کودکان آسیب می‌بینند که ما ضمن محکومیت این‌گونه اقدامات امیدواریم در این راستا سیاستمداران دیپلماسی صلح را برای ملت‌ها به ارمغان آورند.

 

وی با بیان اینکه فراکسیون زنان با دو رویکرد قانونگذاری و نظارت بر حسن اجرای قوانین کار خود را آغاز کرده تصریح کرد: یکی از موضوعات در حال پیگیری در کمیسیون اجتماعی، حق عائله‌مندی و فرزند برای زنان است که باید این حق همان‌گونه که به مردان شاغل تعلق می‌گیرد به زنان شاغل نیز اختصاص پیدا کند.

 

 رئیس فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی افزود: اختصاص بودجه برای حمایت از خانواده‌های بی‌سرپرست و بدسرپرست، اصلاح قانون مجازات اسیدپاشی و اصلاح قوانینی که زوج حق منع زوجه را از اشتغال بدون دلیل منطقی نداشته باشد از موضوعاتی است که در کمیسیون زنان در مجلس در حال پیگیری است.

 

اولادقباد با تأکید بر اینکه طرح‌هایی که در کمیسیون زنان مطرح می‌شود باید در اسرع وقت مورد پیگیری قرار گیرد بیان کرد: قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی، 6  ساعت آموزش اجباری حین ازدواج و اختصاص بودجه برای اجرای این طرح، اختصاص 230 میلیارد تومان برای بیمه زنان خانه‌دار و  تحکیم بنیاد خانواده از موارد مورد پیگیری در فراکسیون زنان است.

 

300 میلیارد تومان برای زنان سرپرست خانوار اعتبار تخصیص داده شد

در ادامه پروانه مافی امروز عضو فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی با اشاره به حضور 17 نماینده زن در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: ارتقا وضعیت زنان از اهداف اصلی ما به عنوان نماینده در مجلس شورای اسلامی است که با تلاش‌های انجام شده توانستیم 300 میلیارد تومان در حوزه اقتصادی برای زنان سرپرست خانوار اعتبار بگیریم.

 

مافی ادامه داد: در آخرین گزارش تنها 12 درصد از این اعتبار برای سازمان بهزیستی لحاظ شده است و به دلیل بودجه انقباضی سال جاری این بودجه به طور کامل تخصیص پیدا نمی‌کند.

 

عضو فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه برای افزایش مشارکت سیاسی زنان در جامعه تلاش‌های بسیاری توسط نمایندگان بانوان در مجلس شورای اسلامی صورت گرفته بیان کرد: در تلاش بودیم تا زنان بیشتر در انتخابات احزاب حضور و مشارکت بیشتری داشته باشند که مصوب نشد.

 

مافی افزود: تسهیل ازدواج جوانان، قانون حمایت از خانواده و تشکیل کمیته پیشگیری از آسیب‌ها از دیگر اقدامات کمیسیون زنان در مجلس شورای اسلامی در حوزه اجتماعی است.

 

برقراری عدالت اجتماعی از دغدغه‌های مهم بانوان در مجلس است  

همچنین سید فاطمه ذوالقدر نائب‌رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای نیز اظهار داشت: در برنامه ششم توسعه به دنبال 27 صدم از 9 درصد ارزش افزوده برای ارتقا جایگاه ورزش و ورزش قهرمانی بودیم که با اختصاص این اعتبار کمک‌های بسیاری به ورزشکاران قهرمان شده است.

 

 نائب‌رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به مصوبات انجام شده و یا در حال پیگیری در کمیسیون زنان مجلس خاطرنشان کرد: اختصاص وام روستایی برای زنان سرپرست خانوار، اصلاح قانون حضانت فرزند توسط مادر و پیگیری لایحه حمایت از حقوق کودک و نوجوان از جمله موارد مورد پیگیری در فراکسیون زنان در مجلس شورای اسلامی است.

 

گفتنی است از دغدغه‌ها و چالش‌های مورد درخواست بانوان اسلامشهر از اعضای فراکسیون زنان مجلس، تأمین درآمد و تخصیص اعتباری برای بانوان ورزشکار در عرصه بین‌المللی، حمایت از بانوان کارآفرین و مشاغل خانگی و اختصاص بودجه برای دریافت وام برای آن‌ها و همچنین حضور بیشتر اعضای فراکسیون زنان در شهرستان اسلامشهر و تعامل بیشتر با بانوان نخبه و مدیر شهرستان و بسیاری موارد دیگر بود.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار