نماینده آمریکا در سوریه: الجولانی برای امضای توافق پیوستن به ائتلاف ضد داعش به کاخ سفید می‌رود واکنش عراقچی به ادامه کشتار در سودان مسیر‌ها مقابل افراد فراری از جنایات در الفاشر سودان بسته شده است روسیه: تماس‌های خود با دمشق را حفظ می‌کنیم عمان: ایران همواره آمادگی خود را برای مذاکرات سازنده نشان داده / سیاست منزوی کردن ایران راه حل نیست القسام ۳ جسد بدون نام را تحویل اسرائیل داد تخت روانچی‏: عمان یک همسایه قابل اعتماد و یک شریک اساسی است کمیسرعالی حقوق بشر سازمان ملل: حملات آمریکا در کارائیب غیرقانونی است آمریکا به دنبال حملات هوایی به داخل خاک ونزوئلا طرح ترامپ برای ساخت یک سالن رقص جدید در کاخ سفید یورش صهیونیست‌ها به کرانه باختری/ شهادت یک جوان فلسطینی در رام‌الله هشدار سازمان ملل درباره خطر گسترش جنگ در سودان/ هیچ منطقه‌ای امن نیست فرد شماره ۲ تحریک طالبان پاکستان کشته شد واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای دیدار مقام ارشد انصارلله با تخت روانچی

باقری: فرآیند مذاکرات رفع تحریم‌ها به واسطه عمان در جریان است

سرپرست وزارت امور خارجه گفت که مسیر مذاکرات رفع تحریم رو به جلو است و تلاش داریم تا روی کار آمدن دولت چهاردهم، زمینه‌های مناسبی را برای حرکت جدی در دولت جدید فراهم کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۷ - ۲۱ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 11
کد خبر: ۲۴۹۴۵۸

به گزارش راهبرد معاصر، فرآیند «مذاکرات رفع تحریم‌ها» از طریق گفت‌وگوهای غیرمستقیم به واسطه عمان در جریان است، این را سرپرست وزارت امور خارجه علی باقری چهارشنبه شب ۲۰ تیر ماه بیان کرد.


باقری همچنین اعلام کرد که روندی که مذاکرات طی کرده هیچ سایشی با قانون اقدام راهبردی مجلس برای لغو تحریم‌ها نداشته و گفت که وقتی طرف مقابل در مذاکرات خواسته‌هایی را مطرح می‌کرد و می‌گفتیم که خلاف این قانون نمی‌شود عمل کرد، مجبور بود که بپذیرد.


پس از روی کار آمدن دولت سیزدهم مذاکرات رفع تحریم‌ها در پاییز و زمستان ۱۴۰۰ آغاز و پس از انجام مذاکرات و وقفه‌هایی که ایجاد شد، بنا به گفته علی باقری در پاییز و اوایل زمستان ۱۴۰۱ گفت‌وگوها از سر گرفته شد.


سخنگوی وزارت امور خارجه ناصر کنعانی دوشنبه ۱۸ تیر با بیان اینکه کانال‌های گفت‌وگوی دیپلماتیک ما به صورت غیرمستقیم با طرف‌های مذاکره کننده از جمله آمریکا برقرار است، گفت که دولت سیزدهم در چارچوب رویکردهای اصولی نظام تلاش‌ها و ابتکارات دیپلماتیک خود را تا این لحظه به کار بسته و تا روزی که مسؤولیت دارد تلا‌ش‌های خود را در چارچوب سازوکارهای تعریف شده، ادامه خواهد داد.


باقری همچنین گفت که مسیر پیش‌رو در عرصه مذاکرات رفع تحریم، رو به جلو است و تلاش داریم در مقطع باقی مانده تا روی کار آمدن دولت چهاردهم بتوانیم زمینه‌های مناسبی را برای حرکت جدی در دولت جدید فراهم کنیم. / فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار