مزایای سویا برای مغز کودکان-راهبرد معاصر
آزار پرنده در حال انقراض در سواحل جنوبی توسط چند ماهیگیر + ویدئو توضیحات شرکت ثامن در خصوص آلوده بودن محلول دیالیز صفاقی جذب ۳۰ هزار نفر به آموزش و پرورش با آزمون اختصاصی دانشگاه فرهنگیان شیوه برگزاری کنکور ۱۴۰۴ تغییر می‌کند؟ ورود ۱۳۰۰ دستگاه اتوبوس و ساخت ۳۹ خط جدید مترو پایتخت پلیس: دستگیری سارقان ۱۰میلیاردی طلافروشی در تهران ماهواره چمران جدیدترین تست‌های خود را با موفقیت به انجام رساند ایلان ماسک: نورالینک برای از بین بردن درد گردن و کمر باید تراشه مغزی بسازد صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای شمال | سیلاب در راه است معاون وزیر آموزش و پرورش: آموزش و پرورش ملک جناح خاصی نیست/ از ظرفیت اساتید استفاده شود خبر خوش برای معلمان | کد ۱۹ استخدام ۶ هزار نفر برای وزارت آموزش و پرورش تایید شد جزئیات مسمومیت چند دانش‌آموز در شهرری | ماجرا چه بود؟ واکنش سازمان غذا و دارو به ماجرای محلول‌های دیالیزی آلوده دستگیری تبعه افغان مسلح در یافت آباد به اتهام قدرت نمایی خبر خوش برای معلمان جدید و فرهنگیان فاقد رتبه و جاماندگان رتبه بندی+ جزئیات

مزایای سویا برای مغز کودکان

تحقیقات جدید نشان می دهد که رژیم غذایی غنی از سویا ممکن است برای بچه ها مفید باشد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۰ - ۲۴ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 14
کد خبر: ۲۴۹۸۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، این مطالعه نشان داد که کودکان ۷ تا ۱۳ ساله‌ای که رژیم غذایی آنها حاوی ایزوفلاون های بیشتری بود، توجه بیشتر در کلاس در س و توانایی تفکر بهتری داشتند. سویا و محصولات سویا سرشار از ایزوفلاون هستند که نشان داده شده است حافظه را در بزرگسالان بهبود می بخشد.

 

«آجلا بریستینا»، دانشجوی دکترا در دانشگاه ایلینوی، می‌گوید: «غذاهای حاوی سویا اغلب جز منظم رژیم غذایی کودکان در ایالات متحده نیستند. مطالعه ما شواهدی از اهمیت مواد مغذی موجود در غذاهای سویا برای قوه شناخت دوران کودکی اضافه می‌کند.»

 

تیم او داده‌های مطالعه‌ای را که شامل ۱۲۸ کودک بود، بررسی کرد. آنها میزان دریافتی هر کودک را از سوابق رژیم غذایی یک هفته‌ای، از جمله مقادیر ویتامین‌ها، ریز مغذی‌ها و درشت مغذی‌ها و ایزوفلاون ها محاسبه کردند.

 

سپس محققان از مجموعه‌ای از تست‌های کاغذ و مداد استفاده کردند که برای سطح پایه تنظیم شده بود تا توانایی فکری کودکان را بسنجند. فعالیت امواج مغزی زمانی ثبت شد که بچه‌ها یک تمرین تطبیق رایانه‌ای را برای اندازه‌گیری دامنه توجه و سرعت ذهنی انجام دادند.

 

در حالی که شرکت کنندگان تمایل به مصرف مقادیر کم سویای غنی از ایزوفلاون داشتند، آنهایی که بیشتر مصرف کرده بودند سریع‌تر به تکالیف مربوط به توجه پاسخ دادند و اطلاعات را سریع‌تر پردازش کردند.

 

محققان هیچ ارتباطی بین مصرف سویا و توانایی ذهنی عمومی پیدا نکردند.

 

بریستینا در ادامه افزود: «مصرف سویا برای شرکت کنندگان از ۰ تا ۳۵ میلی گرم در روز متغیر بود. برای درک این موضوع، یک فنجان شیر سویا حدود ۲۸ میلی گرم ایزوفلاون، یک وعده توفو حدود ۳۵ میلی گرم و نصف فنجان اِدامام بخارپز شده حدود ۱۸ میلی گرم ایزوفلاون را تأمین می‌کند.»

 

وی گفت که تنقلاتی مانند ادامام بو داده، آجیل سویا یا شیر سویا راه خوبی برای افزودن سویا به رژیم غذایی است. توفو، تمپه یا ناگت های مبتنی بر سویا نیز خوب هستند.

 

بریستینا گفت: «برای درک بهتر اثرات مصرف غذاهای سویا بر توانایی‌های شناختی کودکان و میزان دقیق مصرف ایزوفلاون لازم برای ایجاد زمان پاسخ سریع‌تر، نیازمند رویکردهای مداخله‌ای است.»/ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده