توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود تدوین برنامه اصلاح نظام اداری با ۶ محور و ۴۸ برنامه پزشکیان: آمریکا و اروپا نگران مردم ایران نیستند/ تا زمانیکه مردم با ما باشند، حل مسائل ممکن خواهد بود عارف: هدف از اصلاحات ساختاری، تثبیت نسبی ارز، رسیدن به رشد قابل قبول و مهار تورم است وزیر کشور: دشمن اعتراضات مردم را به آشوب و اقدامات تروریستی تبدیل کرد لاریجانی: ترامپ این را لو داد که اگر بحران اجتماعی در ایران ایجاد شود، ما عملیات نظامی اجرا می‌کنیم اطلاعات سپاه: بازداشت و احضار ۷۳۵ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های ضدامنیتی/ شناسایی ۴۶ نفر از عوامل مرتبط با سرویس‌های بیگانه دستگیری لیدر‌های اصلی اغتشاشات در غرب و شرق تهران پزشکیان: اگر مدیران ما به شکل صحیح آموزش دیده بودند، امروز وضعیت بسیار متفاوت بود آخرین مهلت معرفی نماینده احزاب و جبهه‌های سیاسی در حوزه انتخابیه تهران دستگیری ۴۸ متهم مرتبط با اغتشاشات اخیر در اردستان

مجلس آخرین وضعیت تب دنگی در کشور را بررسی می‌کند

رئیس کمیسیون بهداشت ضمن توضیحاتی درباره آخرین وضعیت تب دنگی از جلسه هفته آینده کمیسیون متبوعش درباره بررسی آخرین وضعیت این بیماری در کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۱ - ۲۴ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 14
کد خبر: ۲۴۹۹۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره بررسی وضعیت شیوع تب دنگی در کشور در مجلس، گفت: کمیسیون بهداشت به این مسئله ورود کرده و گزارشاتی را نیز از دستگاه‌های متولی دریافت کرده و همچنین طبق برنامه ریزی‌های انجام شده قرار است که هفته آینده با حضور مسئولان ذیربط این موضوع را ارزیابی کند.

 

وی افزود: طبق گزارشات، متاسفانه پشه آئدس در مناطق جنوبی کشور از جمله چابهار  و بندر لنگه و استان گیلان وجود دارد و متاسفانه تا کنون 146 بیمار شناسایی شده‌اند و همچنین طبق گزارشات این بیماران بیشتر از کشورهای حاشیه خلیج فارس یعنی امارات و قطر وارد کشور شده‌اند.

 

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ادامه داد: تا کنون 3 فوتی وجود داشته که 2 از اینها 2 مورد جنازه بوده که در امارات فوت شده و به داخل کشور منتقل شده بودند و تنها یک مورد در داخل کشور به دلیل این بیماری فوت شده است.

 

شهریاری با بیان اینکه یک درصد احتمال فوت به دلیل ابتلا به این بیماری وجود دارد ، گفت: 80 درصد مبتلایان به تب دنگی علائم ندارند و  علائم این بیماری تب و درد شدید استخوان است و اگر فرد مبتلا سریع شناسایی شود اکثر این بیماران مشکلی پیدا نمی‌کنند.

 

وی با یادآوری اینکه تب دنگی از کشورهای حاشیه خلیج فارس و پاکستان وارد کشورمان شده ، ادامه داد: در این کشورها نیز افرادی به تب دنگی مبتلا شده‌اند اما در این باره گزارش نمی‌دهند.

 

نماینده زاهدان در مجلس با بیان اینکه این پشه جاهایی که آب جمع شده باشد و به رنگ سیاه علاقه‌مند است، بیان کرد: متاسفانه پشه آئدس در هر جایی که آب جمع شده باشد، تخم گذاری می‌کند و تکثیر می‌شود و همچنین در لاستیک های فرسوده خودرو که در حواشی شهرها رها شده‌اند و در آن آب جمع شده، لارو گذاری می‌کند.

 

شهریاری با بیان اینکه نگران ورود زائران پاکستانی به کشورمان و همچنین سفر هموطنان به عراق برای مراسم اربعین حسینی هستیم، گفت: باید در این رابطه آمادگی لازم را داشته باشیم.

 

وی با تاکید بر اینکه تب دنگی از انسان به انسان منتقل نمی‌شود، اظهار داشت: این بیماری از طریق گزش پشه آئدس منتقل می شود و پشه آلوده می تواند آن را به سایر افراد منتقل کند.

 

رئیس کمیسیون بهداشت در مجلس با تاکید بر اینکه وزارت بهداشت آمادگی لازم برای مقابله با شیوع این بیماری را دارد، اضافه کرد: مقابله با این بیماری کاری بین بخشی است و وزارت بهداشت به تنهایی نمی تواند با این بیماری مقابله کند و لازم است تا دستگاه‌های مختلف با هم هماهنگ شوند./ تسنیم

ارسال نظر