کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

سیدجلال حسینی:هواداران حق دارند نگران باشند

مربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: هواداران حق دارند نگران باشند و پرسپولیس فصل سختی را در پیش دارد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۱ - ۲۴ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 14
کد خبر: ۲۴۹۹۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید جلالی حسینی در حاشیه برگزاری کلاس مربیگری اظهار داشت: این کلاس‌ها خیلی مفید بوده و نکات جدیدی را در آن به ما آموزش می‌دهند. دورانی مربیگری بسیار با دوران بازیکنی تفاوت دارد. هنوز نیاز دارم تا تجربه کسب کنم.

او در خصوص شرایط نقل و انتقالاتی باشگاه پرسپولیس گفت: حق با هواداران است و آنها لیاقت بهترین‌ها را دارند. هواداران همیشه در کنار بازیکنان و پرسپولیس بوده اند و دوست دارند تا در نقل و انتقالات تیم خوبی بسته شود. ما بازی‌های حساسی را در رقابت‌های داخلی و آسیایی داریم. امیدوارم مدیران باشگاه به همراه مالکان و حامیان مالی شرایطی را فراهم کنند که پرسپولیس بتواند نتیجه کسب کند.

حسینی افزود: پرسپولیس نیاز به یک تیم قوی دارد. واقعاً ما خودمان هم این فکر را نمی‌کردیم که با وجود مالکان جدید تیم به مشکل بخورد و اکنون باشگاه شرایط بسیار سختی را تجربه می‌کند. بازیکنان خیلی خوبی از تیم جدا شده اند که هنوز جایگزین آنها معرفی نشده است. سرمربی تیم نیاز دارد تا تمام بازیکنان خود را در اختیار داشته باشد و امیدوارم شرایط برای پرسپولیس عوض شود.

او در رابطه با جلسه با «گاریدو» گفت: جلسه بسیار کوتاهی با او داشتم و در همان صحبت کوتاهی که با او داشتم گاریدو را مربی توانمندی دیدم. ۱۰۰ درصد هر مربی ای که وارد یک تیم می‌شود از قبل شناختی نسبت به بازیکنان آن تیم داشته است. سرمربی باید با مدیریت باشگاه جلسه‌ای را برگزار کند تا به جمع بندی نهایی برای جذب بازیکن برسند.

حسینی در رابطه با دلیل جدایی «اوسمار ویه را» از پرسپولیس گفت: دلیل اصلی جدایی او را نمی دانم. ما سال گذشته به کمک هواداران یک ساختار خیلی قوی داشتیم ما به کمک هواداران دوباره می‌توانیم یک ساختار قوی داشته باشیم.

مربی پرسپولیس در رابطه با قرارداد رامین رضائیان با باشگاه استقلال تصریح کرد: نظری ندارم.

او در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر رفتار رضا درویش (مدیرعامل باشگاه پرسپولیس) در مذاکره با بازیکنان که گاهاً گفته می‌شود برخورد خوبی با آنها ندارد، گفت: من هم این موضوع را شنیده ام. هیچ نامی بزرگ‌تر از پرسپولیس نیست. امیدوارم تفکرات درویش عوض شود تا پرسپولیس تیم قدرتمندی را شکل دهد./مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار