قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد صحنه‌هایی از حضور زنان خارجی و بی‌حجاب در سریال سلمان فارسی + تصاویر

دردسر دوباره اتحادیه جهانی با خبر جدید کشتی روسیه

اتحادیه جهانی که پیش از این طبق آخرین لیست کشتی‌گیران حاضر در المپیک، سیدبندی را اعلام کرده بود حالا با خبر جدیدی که فدراسیون کشتی روسیه اعلام کرده، بار دیگر دچار دردسر شده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۳ - ۲۵ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 15
کد خبر: ۲۵۰۰۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ درباره حضور کشتی‌گیران روسیه در المپیک، کش و قوس زیادی صورت گرفت. ابتدا کمیته بین‌المللی المپیک طی نامه‌ای به کمیته ملی المپیک روسیه اعلام کرد که تنها ۱۰ کشتی‌گیری که نام‌شان ذکر شده، می‌توانند در المپیک کشتی بگیرند که در این لیست خبری از کشتی‌گیران شاخص و مدعی طلا نبود.

فدراسیون کشتی روسیه نیز در واکنش به این اقدام، اعلام کرد که کشتی‌گیران این کشور المپیک ۲۰۲۴ را تحریم کرده و هیچ کشتی‌گیر روسی در پاریس کشتی نخواهد گرفت.

این، اما پایان ماجرا نبود و شامیل ممدوف برخلاف تصمیم فدراسیون کشتی کشورش، به کمیته بین‌المللی اعلام کرد که قصد کشتی گرفتن در المپیک را دارد.

این تصمیم کلافگی و عصبانیت مامیاشویلی را به همراه داشت و همان وقت نیز پیش‌بینی می‌شد که روس‌ها همه تلاش‌شان را به هر طریقی که شده، برای انصراف ممدوف از حضور در المپیک به کار می‌گیرند که همین اتفاق هم افتاد و فدراسیون روسیه در خبری کوتاه، بدون اشاره به جزئیات، اعلام کرد شامیل ممدوف به دلیل آسیب‌دیدگی در المپیک کشتی نخواهد گرفت.

این در حالی است که طی روز‌های گذشته اتحادیه جهانی بر مبنای آخرین لیست کشتی‎‌گیران حاضر در المپیک، سیدبندی اوزان ششگانه کشتی آزاد را اعلام کرد که شامیل ممدوف هم در جایگاه پنجمی رنکینگ وزن ۶۵ کیلوگرم حضور داشت.

حالا علاوه بر آنکه از جدول وزن ۶۵ کیلوگرم یک کشتی‌گیر کم خواهد شد، سیدبندی این وزن نیز باید تغییر کند.

البته باید دید اتحادیه جهانی کشتی در این مدت کوتاه باقیمانده تا المپیک تصمیم به جایگزینی کشتی‎‌گیر دیگری خواهد کرد و سهمیه شامیل ممدوف را به کشوری دیگری خواهد داد یا رقابت‌های این وزن را با یک کشتی‌گیر کمتر برگزار می‌کند. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار