ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است عراقچی در چین با لاوروف دیدار کرد مدودف: روسیه اهمیتی به اولتیماتوم ترامپ نمی‌دهد وزیر اطلاع‌رسانی سوریه: مداخله امنیتی در سویدا آخرین راه حل بود

روسیه تردد کشتی‌ها و هواپیما‌ها در تنگه کرچ را محدود کرد

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که محدودیت‌هایی را برای تردد کشتی‌ها و هواپیما‌ها در «تنگه کرچ» که دریای آزوف و دریای سیاه را به شرق شبه جزیره کریمه متصل می‌کند، اعمال کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۴۲ - ۱۲ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 03
کد خبر: ۱۹۷۶۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ روسیه از اعمال محدودیت برای تردد کشتی‌ها و پرواز هواپیما‌ها در «تنگه کرچ» خبر داد.

به گزارش خبرگزاری «رویترز» به نقل از خبرگزاری «تاس» وزارت دفاع روسیه روز چهارشنبه اعلام کرد که محدودیت‌هایی را برای تردد کشتی‌ها و هواپیما‌ها در تنگه کرچ اعمال کرده است.

وزارت دفاع روسیه به دلایل امنیتی توضیح بیشتری در این زمینه ارائه نداده است. تنگه کرچ، «دریای آزوف» و «دریای سیاه» را به شرق شبه جزیره کریمه متصل می‌کند. شبه جزیره کریمه در سال ۲۰۱۴ طی برگزاری یک همه پرسی به خاک روسیه ملحق شد.

گمانه‌زنی‌ها حکایت از این دارد که این اقدام مرتبط به افزایش تقابل پهپاد‌های روسیه و اوکراین باشد. همزمان با تشدید تقابل پهپادی اوکراین با روسیه، مقامات روسیه روز سه شنبه از سرنگون شدن یک پهپاد متجاوز اوکراینی بر فراز بندر «سواستوپل» خبر دادند.

«میخائیل رازوژایف» فرماندار کریمه گفت که یک پهپاد اوکراین بر فراز منطقه‌ای از سواستوپل، در شبه جزیره کریمه که محل استقرار ناوگان دریایی دریای سیاه این کشور است، توسط پدافند روسیه سرنگون کرد.

رازوژایف از سرنگون شدن این پهپاد در علفزار‌های منطقه و آتش سوزی خبر داد. ارتش اوکراین از آغاز جنگ از پهپاد‌های مختلف جنگی و انتحاری علیه اهداف نظامی و غیرنظامی روسیه استفاده کرده است

در سال‌های گذشته، سه کشتی نیروی دریایی اوکراین با عبور از مرز دریایی وارد آب‌های منطقه‌ای روسیه شدند و بدون توجه به هشدار‌های نیرو‌های امنیتی روسیه به مسیر خود ادامه دادند.

در جریان این اقدام نیرو‌های روس برای متوقف کردن این کشتی‌ها وارد عمل شده و در نتیجه سه نظامی اوکراینی زخمی شدند. نیرو‌های امنیتی روسیه در ادامه این سه کشتی را تا بندر کرچ هدایت و آن‌ها را توقیف کردند. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار