ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است عراقچی در چین با لاوروف دیدار کرد مدودف: روسیه اهمیتی به اولتیماتوم ترامپ نمی‌دهد وزیر اطلاع‌رسانی سوریه: مداخله امنیتی در سویدا آخرین راه حل بود

ادعای انگلیس درباره حمله روسیه به کشتی‌ها در دریای سیاه

نماینده لندن در سازمان ملل مدعی شد انگلیس اطلاعاتی دارد مبنی بر اینکه ارتش روسیه ممکن است هدف قرار دادن تأسیسات غلات اوکراین را افزایش دهد و به کشتی‌های غیرنظامی در دریای سیاه نیز حمله کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۷ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 26
کد خبر: ۱۹۶۴۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، دولت انگلیس شامگاه سه‌شنبه با دستمایه قرار دادن انقضای توافق صادرات غلات از بنادر اوکراین در دریای سیاه، نسبت به احتمال حمله روسیه به کشتی‌ها در این آب‌ها هشدار داد.

 

«باربارا وودوارد» نماینده لندن در سازمان ملل متحد مدعی شد: «اطلاعات ما نشان می‌دهد که ارتش روسیه ممکن است هدف قرار دادن تأسیسات غلات اوکراین را افزایش دهد و به کشتی‌های غیرنظامی در دریای سیاه نیز حمله کند».

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، وودوارد طی نشست خبری در سازمان ملل گفت که «ریشی سوناک» نخست‌وزیر انگلیس در جریان تماس تلفنی با «ولودیمر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین در روز سه‌شنبه، این اطلاعات ادعایی را به اشتراک گذاشته است.

 

وی بدون ارائه هیچ مدرک یا سندی برای ادعاهای خود، اظهار داشت که لندن همچنین اطلاعاتی در اختیار دارد مبنی بر اینکه روسیه مین‌های دریایی بیشتری را در مسیرهای منتهی به بنادر اوکراین قرار داده است.

 

طبق این گزارش، نماینده انگلیس در سازمان ملل افزود: «ما با ارزیابی آمریکا مبنی بر اینکه این اقدامات روسیه، تلاشی هماهنگ برای مقصر نشان دادن اوکراین در هرگونه حمله به کشتی‌های غیرنظامی در دریای سیاه است، موافق هستیم».

 

به نوشته رویترز، دفتر نمایندگی روسیه در سازمان ملل هنوز به سوالات برای اظهار نظر درباره این ادعاهای لندن پاسخ نداده است.

 

این در حالی است که کاخ سفید نیز هفته گذشته ادعاهایی مشابهی درباره حملات احتمالی روسیه به کشتی‌های غیرنظامی و قرار دادن مین‌های دریایی در آب‌های نزدیک بنادر اوکراین مطرح کرده بود.

 

پیش از این، وزارت دفاع روسیه به کشتی‌های عازم بنادر اوکراین از مسیر«دریای سیاه» هشدار داده بود که اهداف نظامی بالقوه محسوب می‌شوند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار