غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

توقف بیمه تمام کشتی‌ها در آب‌های روسیه توسط ژاپن

روزنامه نیکی ژاپن اعلام کرد که سه شرکت بیمه ژاپنی به بیمه کشتی‌ها برای جبران خسارت در تمامی آب‌های روسیه به دلیل جنگ اوکراین پایان خواهند داد که این موضوع به طور بالقوه‌ای بر واردات انرژی این کشور از جمله واردات گاز طبیعی مایع (LNG) تاثیر خواهد گذاشت.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۵ - ۰۳ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 24
کد خبر: ۱۶۵۲۳۳

به گزارش راهبرد معاصر شرکت‌های بیمه توکیو مرین و نیچیدو فایر؛ سومپو ژاپن و میتسویی سامیتومو به دارندگان کشتی ها اطلاع داده‌اند که دیگر کشتی‌ها را در آب‌های روسیه بیمه نخواهد کرد.

براساس این گزارش، تصمیم شرکت‌های بیمه ژاپنی ۱۰ ماه بعد از آن صورت می‌گیرد که شرکت‌های بیمه اتکایی از پوشش ریسک‌های مرتبط با جنگ روسیه و اوکراین خودداری کردند.

ژاپن تایمز نوشته است که توقف صدور بیمه‌نامه کشتی‌ها حتی برای کشتی‌هایی که در منتهی‌الیه شرقی روسیه و بسیار دورتر از محل درگیری‌ها در مرز اوکراین هستند، کشتیرانی را برای برخی از شرکت‌ها بسیار خطرناک خواهد کرد.

روزنامه نیکی نوشته است که واردات LNG ژاپن از روسیه به واردات نفت و گاز از پروژه ساخالین-۲ به شدت از این موضوع متاثر خواهد شد. مجتمع نفت و گاز جزیره ساخالین که بخشی از آن متعلق به گاز پروم و بخش دیگری متعلق به شرکت‌های ژاپنی است، ۹ درصد از گاز مایع مورد نیاز ژاپن را تامین می‌کند.

با این حال، سه شرکت یاد شده بیمه ژاپن قصد دارند بعد از تعطیلات آغاز سال نو میلادی، مذاکره با شرکت‌های بیمه اتکایی در زمینه پوشش اتکایی واردات انرژی از روسیه را از سر بگیرند.

در ماه فوریه امسال، بازار بیمه دریایی در لندن، آب‌های نزدیک به مرزهای دریای سیاه و دریای آزوف را به فهرست مناطق با ریسک بالا اضافه کرده است.

روسیه در پنجم اسفندماه سال گذشته جنگ خود را با اوکراین آغاز کرد که این جنگ تا به امروز ادامه داشته است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر