پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

هدیه عجیب پوتین به پادشاه عربستان

هدیه عجیب پوتین به پادشاه عربستان ملک سلمان در این دیدار یک تابلوی نقاشی به پوتین هدیه کرد و در مقابل پوتین نیز یک شاهین از نژادی کمیاب را به پادشاه عربستان اهدا کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۱ - ۲۳ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 15
کد خبر: ۲۵۰۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سلمان بن عبدالعزیز، پادشاه عربستان و ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در سفر اخیر پوتین به ریاض هدایایی را با یکدیگر تبادل کردند.


ملک سلمان در این دیدار یک تابلوی نقاشی به پوتین هدیه کرد و در مقابل پوتین نیز یک شاهین از نژادی کمیاب را به پادشاه عربستان اهدا کرد.

 

اخبار بین‌الملل- در ویدئویی که در شبکه‌های اجتماعی منتنشر شده، پوتین زمانی که در کاخ پادشاهی در کنار ملک سلمان راه می‌رفت، خنجری که یکی از اعضای گارد حراستی ملک سلمان به کمر بسته بود، نظرش را جلب کرد. سلمان بن عبدالعزیز پس از اینکه متوجه این موضوع شد، از یکی از اعضای گارد امنیتی خود خواست خنجر خود را به پوتین بدهد تا از نزدیک آن را ببیند. به نظر می‌رسد رئیس جمهور روسیه در مسیر بازگشت یکی از این خنجرهای نفیس را هدیه بگیرد.

 

پوتین ظهر روز دوشنبه برای سفری رسمی و یک روزه وارد عربستان شد. او با محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان نیز دیدار کرد.

 

این سفر در میان تنش‌های روبه‌فزونی در منطقه اولین سفر او در طول ۱۲ سال گذشته محسوب می‌شود.

 

او در دیدار با رهبران عربستان درباره مسایل سیاسی و منطقه‌ای مختلفی صحبت کرده و در ادامه دو طرف توافقنامه‌های اقتصادی را در زمینه‌های انرژی، کشاورزی پیشرفته و املاک و مستغلات به امضا رساندند.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار