رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند وزیر انرژی آمریکا: راه طولانی تا رسیدن به توافق با ایران باقی مانده است وقوع آتش سوزی در خانه فرماندار ایالت پنسیلوانیا ایران حمله اسرائیل به بیمارستان المعمدانی را محکوم کرد دیدار فرماندهان نیروی هوایی آمریکا و رژیم اسرائیل  کاخ سفید نتیجه معاینه پزشکی ترامپ را اعلام کرد عملیات مرگبار گردان‌های قسام علیه نیرو‌های اسراییل در شرق شهر رفح دیدار الجولانی با رئیس امارات در ابوظبی وزیر دفاع آمریکا گفت‌و‌گو‌ها با ایران را سازنده توصیف کرد سرنگونی پهپاد و حمله راکتی به مقر فرماندهی ارتش اسرائیل  بقائی: در مورد مکان مذاکرات آتی در حال بحث هستیم بیانیه سفارت ایران درباره کشته‌شدن ۸ تبعه پاکستانی در سیستان و بلوچستان دختر وزیر کابینه نتانیاهو والدینش را به تعرض جنسی متهم کرد ویتکاف: گفت‌وگوی بسیار مثبت و سازنده با ایران داشتیم

هدیه عجیب پوتین به پادشاه عربستان

ملک سلمان در این دیدار یک تابلوی نقاشی به پوتین هدیه کرد و در مقابل پوتین نیز یک شاهین از نژادی کمیاب را به پادشاه عربستان اهدا کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۱ - ۲۳ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 15
کد خبر: ۲۵۰۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سلمان بن عبدالعزیز، پادشاه عربستان و ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در سفر اخیر پوتین به ریاض هدایایی را با یکدیگر تبادل کردند.


ملک سلمان در این دیدار یک تابلوی نقاشی به پوتین هدیه کرد و در مقابل پوتین نیز یک شاهین از نژادی کمیاب را به پادشاه عربستان اهدا کرد.

 

اخبار بین‌الملل- در ویدئویی که در شبکه‌های اجتماعی منتنشر شده، پوتین زمانی که در کاخ پادشاهی در کنار ملک سلمان راه می‌رفت، خنجری که یکی از اعضای گارد حراستی ملک سلمان به کمر بسته بود، نظرش را جلب کرد. سلمان بن عبدالعزیز پس از اینکه متوجه این موضوع شد، از یکی از اعضای گارد امنیتی خود خواست خنجر خود را به پوتین بدهد تا از نزدیک آن را ببیند. به نظر می‌رسد رئیس جمهور روسیه در مسیر بازگشت یکی از این خنجرهای نفیس را هدیه بگیرد.

 

پوتین ظهر روز دوشنبه برای سفری رسمی و یک روزه وارد عربستان شد. او با محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان نیز دیدار کرد.

 

این سفر در میان تنش‌های روبه‌فزونی در منطقه اولین سفر او در طول ۱۲ سال گذشته محسوب می‌شود.

 

او در دیدار با رهبران عربستان درباره مسایل سیاسی و منطقه‌ای مختلفی صحبت کرده و در ادامه دو طرف توافقنامه‌های اقتصادی را در زمینه‌های انرژی، کشاورزی پیشرفته و املاک و مستغلات به امضا رساندند.

منبع: ایسنا

ارسال نظر