مدنی‌زاده: آغاز پذیره‌نویسی اولین صندوق ارزی، هفته آینده در بورس چرا تقاضای ارز از بازار رسمی فاصله می‌گیرد؟ قیمت نفت ایران از 100 دلار گذشت حضور ایران در نشست وزرای اقتصاد بریکس، فرصتی برای خنثی‌سازی تحریم ها نفت برنت تا ۱۱۰ دلار اوج گرفت همتی: تحریم، ابزار فشار است نه ابزار تعیین سرنوشت ایران شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟

حراج ویلای ۹۶۰ میلیارد تومانی درمزایده اموال تملیکی + جزئیات

حراج ویلای ۹۶۰ میلیارد تومانی درمزایده اموال تملیکی + جزئیات در مزایده شماره ۱۱۵۳ سازمان اموال تملیکی که تا ۳۰ تیر ماه ادامه دارد، ۵۳۱ ملک از استان‌های مختلف برای فروش یا اجاره در نظر گرفته شده که در بین آنها یک ویلای ۹۶۰ میلیارد تومانی نیز وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۲ - ۲۷ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 17
کد خبر: ۲۵۰۲۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  به گفته علیرضا نورنژاد عضو هیات مدیره و معاون امور حقوقی و فروش اموال غیرمنقول سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی مزایده 1153 اموال غیرمنقول این سازمان که از 20 تیرماه آغاز شده بود تا ساعت 24 شنبه 30 تیرماه ادامه خواهد داشت. 

 

لازم به ذکر است، مجموع ارزش کارشناسی این املاک 5 هزار و 100 میلیارد تومان در نظر گرفته شده است. در این مزایده که 25 استان و 531 ملک در آن قرار دارند، بعضاً موارد بسیار گران‌قیمتی دیده می‌شود. 

 

به عنوان مثال در شهر تهران چندین ملک با ارزش‌های کارشناسی تا حدود 20 تا 50 میلیارد تومان به مزایده گذاشته شده است که شامل املاک تجاری و مسکونی است. البته مواردی با ارزش کارشناسی پایین‌تر نیز دیده می‌شود. با این وجود شاید گران قیمت‌ترین ملکی که در این مزایده قرار گرفته است، مربوط به ویلایی در زعفرانیه است که ارزش کارشناسی آن 960 میلیارد تومان است.

 

جزئیات و توضیحات مربوط به این ردیف از مزایده اموال تملیکی را در تصویر زیر مشاهده می‌کنید:

 

حراج ویلای ۹۶۰ میلیارد تومانی درمزایده اموال تملیکی + جزئیات

کلیه املاکی که توسط سازمان اموال تملیکی در این مزایده قرار گرفته‌اند در اینجا قابل مشاهده است و متقاضیان برای مشاهده فهرست مربوطه باید مزایده شماره 1153 را جستجو نمایند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار