دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

روسیه: رسانه‌ها و سیاستمداران آمریکا وضعیت روانی بایدن را پنهان کردند

سخنگوی وزارت خارجه روسیه خواستار تحقیق در مورد همدستی رسانه‌های آمریکا و سیاستمدارانی شد که حقیقت را در مورد وضعیت روانی جو بایدن پنهان کردند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۵ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 22
کد خبر: ۲۵۰۹۹۶

به گزارش راهبرد معاصر. ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه خواستار تحقیق در مورد همدستی رسانه‌های آمریکا و سیاستمدارانی شد که حقیقت را در مورد وضعیت روانی جو بایدن، رئیس‌جمهور این کشور پنهان کردند.

 

به گزارش خبرگزاری تاس, وی گفت: گام بعدی پس از کناره‌گیری بایدن از رقابت‌های انتخاباتی، باید بررسی همدستی رسانه‌های عمومی آمریکا و محافل سیاسی این کشور باشد که با تحریف افکار عمومی، وضعیت واقعی سلامت روانی او را پنهان کردند.

 

بایدن در بیانیه‌ای اعلام کرد: هموطنان عزیزم، در طول سه سال و نیم گذشته، به‌عنوان یک ملت پیشرفت‌های بزرگی داشته‌ایم. امروز، آمریکا قوی‌ترین اقتصاد جهان را دارد. سرمایه‌گذاری‌های تاریخی در بازسازی کشور، کاهش هزینه‌های دارو‌های نسخه‌ای برای سالمندان، و گسترش خدمات بهداشتی مقرون‌به‌صرفه داشته‌ایم.

 

او افزود: ما به تعدادی از آمریکایی‌ها خدمات بهداشتی حیاتی ارائه کرده‌ایم. قانون امنیت سلاح را پس از ۳۰ سال تصویب کردیم. اولین زن آفریقایی-آمریکایی را به دیوان عالی منصوب کردیمو بزرگترین قانون اقلیمی را در تاریخ جهان به تصویب رساندیم. آمریکا هرگز به این خوبی برای رهبری آماده نبوده است.

 

کناره گیری بایدن در پی شکست او در مناظره با دونالد ترامپ در خواست‌های فزاینده از سوی اعضای حزب دموکرات برای کناره گیری او در روز‌های اخیر مطرح شده بود.

 

نخستین مناظره جو بایدن رئیس جمهور کنونی آمریکا با دونالد ترامپ رئیس جمهور قبلی آمریکا در ۲۷ ژوئن (۷ تیر ۱۴۰۳) برای انتخابات ۵ نوامبر ۲۰۲۴ (۱۵ آبان ۱۴۰۳) برگزار شد. بایدن در این مناظره بار‌ها با بیان جملات نامفهوم و نیمه‌تمام و سکوت‌های عجیب، در برابر ترامپ عملا باخت و این نمایش ضعیف بایدن در کنار دیگر خطا‌های مکرر او در انظار عمومی، زنگ خطر را برای بسیاری از دموکرات‌ها و تحلیلگران سیاسی آمریکا به صدا در آورده و خواستار انصراف او از رقابت‌ها شده‌اند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر