زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

حمله موشکی حزب‌الله لبنان به شهرک صهیونیست‌نشین «کریات شمونه»

حزب‌الله لبنان اعلام کرد که شهرک صهیونیست‌نشین «کریات شمونه» واقع در شمال سرزمین‌های اشغالی را موشک‌باران کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۷ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 24
کد خبر: ۲۵۱۳۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، حزب‌الله لبنان با صدور بیانیه‌هایی از عملیات‌های جدید خود علیه مناطق شمالی سرزمین‌های اشغالی خبر داد.

 

اداره اطلاع‌رسانی حزب‌الله لبنان اعلام کرد: در حمایت از ملت پایدار فلسطین در نوار غزه و مقاومت شجاع و شریف آنان و در واکنش به تعرض‌های دشمن اسرائیلی به روستاهای مقاوم جنوبی و خانه‌های امن و به ویژه تعرض به مناره مسجد طلوسه، رزمندگان مقاومت اسلامی روز سه‌شنبه بیست‌وسوم جولای ۲۰۲۴ شهرک کریات شمونه را با ده‌ها موشک کاتیوشا هدف قرار دادند.

 

همچنین حزب‌الله لبنان در بیانیه‌ای دیگر تصریح کرد که رزمندگان مقاومت اسلامی لبنان ساعت ۱۹:۴۰ عصر امروز به وقت محلی یک رادار شناسایی افراد را در موضع صهیونیستی «برکه ریشا» با موشک‌های هدایت‌شونده هدف قرار داده و آن را منهدم کرده‌اند.

 

در بیانیه دیگر حزب‌الله لبنان نیز آمده است: در حمایت از ملت پایدار فلسطین در نوار غزه و مقاومت شجاع و شریف آنان، رزمندگان مقاومت اسلامی ساعت ۶:۴۵ عصر روز سه‌شنبه بیست‌وسوم جولای ۲۰۲۴ نظامیان دشمن اسرائیلی را در تپه‌های اشغالی کفرشوبا با گلوله‌های توپخانه هدف گرفتند و آن‌ها را به صورت مستقیم مورد اصابت قرار دادند.

 

حزب‌الله لبنان در ادامه این بیانیه تاکید کرد که نظامیان صهیونیستی که در این عملیات هدف قرار گرفته‌اند کشته یا زخمی شده‌اند./ مهر

ارسال نظر