بیانیه نمایندگان مجلس درباره مذاکرات با آمریکا: جمهوری اسلامی تنها به توافقی عادلانه و رفع کامل تحریم‌ها رضایت می‌دهد قالیباف: ایران هوشمندانه عمان را به عنوان واسطه مذاکرات انتخاب کرد دیدار مشاور امنیت ملی عراق و قاآنی در بغداد رئیس جمهوری وارد کرمانشاه شد سرلشکر سلامی: عبارات رئیس جمهور آمریکا بر ملت ایران اثر ندارد لایحه پالرمو در مجمع تشخیص مصلحت نظام تصویب شد رهبر معظم انقلاب: ایستادگی در برابر ظالمان علّت دشمنی با ماست سرلشکر باقری: هر ۶ ماه شاهد ارتقاء چشمگیر توان دریایی ایران خواهیم بود سرلشکر سلامی: امروز قدرت ما ده‌ها برابر بیشتر از سال گذشته است/ ایران در مذاکرات، با شکوه ایستاده رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: قدرت ایران آمریکا را به مذاکره واداشته است سردار حاجی‌زاده: ایران امروز قوی‌تر از گذشته است/ تهدید نظامی علیه کشور واقعیت ندارد آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است

وزیر کشور: باید به رئیس جمهور منتخب کمک کنیم

وزیر کشور خطاب به استانداران، گفت: باید همه به رئیس‌ جمهور منتخب در ادای وظایف که خواست رهبر معظم انقلاب اسلامی است، کمک کنیم و از بُن دندان باور کنیم که موفقیت ایشان، پیروزی همه ما است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۴ - ۰۵ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 26
کد خبر: ۲۵۱۶۳۹

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، احمد وحیدی شامگاه پنجشنبه در نشست با استانداران سراسر کشور در مشهد، اظهار داشت: ما نیز با تمام وجود موفقیت پزشکیان را خواستاریم و برای موفقیت رئیس‌ جمهور منتخب دعا می‌کنیم و باید همه به رئیس‌ جمهور منتخب در ادای وظایف که خواست رهبر معظم انقلاب اسلامی است، کمک کنیم و از بُن دندان باور کنیم که موفقیت ایشان، پیروزی همه ما است.

 

وی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید جمهور و شهدای خدمت، افزود: شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی انصافا یک نمای جدیدی از جایگاه ریاست جمهوری ترسیم کردند.

 

وحیدی با قدردانی از زحمات استانداران در سراسر کشور، ابراز کرد: همانند رئیس جمهور شهید که شب و روز در خدمت انقلاب و مردم بودند، استانداران هم زحمات بسیاری کشیدند و دستاوردهای فراوانی از این تلاش بی‌وقفه در کشور شکل گرفت.

 

وزیر کشور گفت: توفیق خدمت را شهید جمهور آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی به ما عطا کردند و از روح مطهر آن شهید و شهدای خدمت می‌خواهیم دست ما را در ادامه راه بگیرند.

 

وی با گرامیداشت یاد و خاطره استاندار شهید مالک رحمتی نیز افزود: شهدا روشن‌کننده محفل ما هستند و از آنها درخواست شفاعت داریم، بر همین اساس باید گفت که «در حالی دولت سیزدهم به اتمام می‌رسد که یک روحیه معنوی همراه با گرامیداشت یاد شهدای خدمت حاکم بر فضاهای گوناگون است».

 

وحیدی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری خطاب به اعضای دولت سیزدهمف خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند «دولت سیزدهم از دولت‌هایی بود که از ظرفیت‌های کشور به خوبی استفاده کرد و اگر این دولت ادامه می‌یافت احتمال زیاد می‌دادم بسیاری از مشکلات اقتصادی حل ‌شود»، این سخن ایشان با توجه به اشراف معظم له بسیار مهم بود./ 

ارسال نظر
آخرین اخبار