عکس/آماده شدن آرامگاه ابدی سرداران شهید محمدحسین باقری و شهید محرابی در قطعه ۲۴ گلزار شهدای بهشت زهرا هم جوار با شهید حسن باقری عکس/ می‌شود اینطور خانوادگی عاقبت به خیر شد... ارتباط این ۵ علامت ناشناخته با سرطان ریه تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ایران شنبه ۷ تیر ۱۴۰ لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ / پیروزی ایران و ۵ تیم دیگر در هفته دوم لیگ ملت‌ها نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

جوراب باعث حذف تیم گل‌محمدی شد؟!

پیش از بازی امروز شهرخودرو و نفت مسجدسلیمان در جام حذفی اتفاقات عجیبی رخ داد که یحیی گل‌محمدی بعد از اتمام بازی نسبت به آنها اعتراض داشت.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۶ - ۲۴ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 16
کد خبر: ۲۵۱۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ در جریان رقابت های جام حذفی امروز تیم نفت مسجدسلیمان که در لیگ برتر هم شهرخودرو را متوقف کرده بود، مقابل این تیم در مشهد به برتری ١-٠ رسید و به دور بعد صعود کرد. این بازی اما با حواشی زیادی برگزار شد. 

 

قرار بود تیم‌های شهرخودرو و نفت مسجدسلیمان  در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی از ساعت ۱۶:۲۰ در ورزشگاه امام رضا (ع) آغاز شود، اما این دیدار به علت همرنگ بودن جوراب دو تیم با تاخیر آغاز شد.

 

همین تاخیر به وجود آمده در بازی باعث شد بعد از پایان رقابت، یحیی گل محمدی حسابی در کنفرانس خبری خودش به نحوه برگزاری مسابقه اعتراض داشته باشد و به نوعی اعلام کند چنین اتفاقی روی باخت تیمش تاثیر داشته.

 

یحیی بعد از بازی در رابطه با این اتفاق عجیب گفت: این اتفاقات عجیب در فوتبال ایران رخ می‌دهد. نمی‌دانم چه باید بگویم، گفتند گویا به خاطر جوراب این بازی با تاخیر آغاز شد که خب طبیعتا در کار ما هم اخلال ایجاد کرد.

 

منبع: خبرآنلاین

ارسال نظر