ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

هشدار مهم پیشکسوت استقلال: خطر مصدومیت در کمین رامین رضاییان!

محسن بیاتی نیا پیشکسوت استقلال گفت: در دوران من بازیکنی آمده بود که هپاتیت داشت یا بازیکنی می آمد که ما اصلا نمی دانستیم چه کسی او را آورده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۳ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 28
کد خبر: ۲۵۱۹۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، محسن بیاتی نیا پیشکسوت استقلال درباره وضعیت این تیم در نقل و انتقالات گفت: راستش را بخواهید من دوست ندارم در مورد خریدهای جدید استقلال صحبتی کنم چون اخبار ضد و نقیضی وجود دارد. تمام خریدهای جدید با نظر مدیریت و سرمربی تیم انجام شده و طبیعی است آنها به شرایط تیم بیشتر واقف هستند. البته هواداران انتظار دارند که با خریدهای جدید تیم کیفیت بهتری داشته باشد.

 

بیاتی نیا یک نکته مهم در مورد جذب رامین رضاییان می گوید و اعتقاد دارد خطر مصدومیت در کمین این بازیکن است:  وقتی بازیکنان بزرگ بین تیم ها جا به جا می شوند، بعد از یک مدت اگر نتوانند فشار را کنترل کنند با مشکل روبرو می شوند. انتقال های جنجالی در گذشته اتفاق افتاده و در آینده هم اتفاق خواهد افتاد، فقط من این را بگویم یک بازیکنان در ۲ حالت مصدوم می شوند؛ یا زمانی که اصلا آمادگی ندارند یا مواقعی که فوق العاده آماده هستند چراکه بازیکن در این حالت بیش از توانش تلاش می کند تا شایستگی هایش را اثبات کند، مخصوصا زمانی که فشار هوداران رقیب روی او زیاد می شود. به نظر رامین رضاییان جدا از توانایی بدنی  باید از نظر روحی و روانی خودش را کنترل کند تا بتواند بهترین عملکرد را داشته باشد.

 

مهاجم اسبق استقلال در مورد اینکه آیا خریدهای جدید استقلال مفید بوده اند یا نه هم گفت: بستگی دارد به اینکه آیا بازیکن براساس نقاط ضعف جذب شده یا نه؛ اگر خریدها براساس برطرف کردن نیازها باشند تیم قدرتمندتر می شود ولی اگر برای جایگزینی بازیکنان جدا شده باشد، نه. آنچه مسلم است مربی که سال دوم کار کردنش در یک تیم است، به خوبی نقاط ضعف تیم را می شناسد و مسوولیت همه چیز با خودش است.  

 

بیاتی نیا در مورد جذب ۲ بازیکن بوسنیایی بدون نظر جواد نکونام هم گفت: در فوتبال ایران اتفاق های این طوری زیاد افتاده است، در دوران من بازیکنی آمده بود که هپاتیت داشت یا بازیکنی می آمد که ما اصلا نمی دانستیم چه کسی او را آورده است. این مسائل در فوتبال ایران چیز چندان عجیبی نیست.

 

او در پاسخ به این سوال که آیا این ۲ بازیکن می توانند برای استقلال مفید باشند یا نه هم گفت: اصلا کاری ندارم آنها چطور آمده اند، من فقط می توانم نظر فنی و فوتبالی بدهم، البته وقتی آنها را در زمین ببینم. ارونوف بازیکن تیم ملی ازبکستان اگر قبل از اینکه بازی اش را در پرسپولیس می دیدید می خواستید نظر بدهید، ممکن است متفاوت باشد با زمانی که همه او را در زمین دیدند یا مثلا گوستاوو بلانکو مهاجم تیم استقلال نشان داد اگر به او توپ برسد، توانمند است و گل های ۳ امتیازی خوبی برای این تیم زد. پس بهتر است در مورد بازیکنانی که اصلا بازی آنها را ندیده ام اظهار نظر نکنم./ خبرورزشی

ارسال نظر