سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

وزیر دفاع آمریکا: از اسرائیل دفاع خواهیم کرد

وزیر دفاع آمریکا: از اسرائیل دفاع خواهیم کرد وزیر دفاع آمریکا تاکید کرد از ترور هنیه خبر دارد و در صورتی که رژیم صهیونیستی مورد حمله قرار بگیرد، از آن دفاع خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۰ - ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 31
کد خبر: ۲۵۲۵۹۵

به گزارش راهبرد معاصر،‌ لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا امروز چهارشنبه با اظهار نظر درباره تشدید تنش‌ها در منطقه و ترور شهید هنیه، گفت که معتقد است می‌توان از جنگ گسترده‌تر در خاورمیانه اجتناب کرد.

 

براساس گزارش آناتولی، وزیر دفاع آمریکا در جریان سفر به فیلیپین افزود: اگر اسرائیل مورد حمله قرار گیرد، آمریکا از آن دفاع خواهد کرد.

 

از سویی دیگر کاخ سفید اعلام کرد که آمریکا از اخبار مربوط به ترور اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی «حماس» در تهران مطلع است. اما اطلاعات دقیقی در آن ارائه نکرد.

 

پیش از این روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در اطلاعیه‌ای اعلام کرد آقای اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس و یکی از محافظان وی  در اثر اصابت قرار گرفتن محل اقامت آنان در تهران به شهادت رسیدند.

 

با این وجود ارتش رژیم صهیونیستی از سخن گفتن در مورد ترور هنیه خودداری کرد و گفت: ما در مورد این گزارش‌ها اظهار نظر نمی‌کنیم.

 

آخرین حضور هنیه در تهران، عصر روز سه شنبه در مراسم تحلیف مسعود پزشکیان رئیس جمهور کشورمان بود. بر اساس بیانیه جنبش، شامگاه سه شنبه هنیه با پزشکیان در خصوص تحولات سیاسی و میدانی مربوط به جنگ رژیم صهیونیستی در نوار غزه گفتگو کرده بود.

 

هنیه در سال ۲۰۲۱ برای دومین بار متوالی به عنوان رئیس دفتر سیاسی حماس انتخاب شد و مدت ریاست او بر حماس تا سال ۲۰۲۵ به طول می‌انجامید./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار