سرلشکر موسوی: بسیج مهیای پاسخ به نیاز‌های مردم و کشور است پزشکیان: بسیاری از مشکلات کشور قابل حل است/ انتخابی برای انتقال پایتخت نداریم دکتر پزشکیان وارد استان قزوین شد پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی ابلاغ دستورالعمل بازنشستگی مادران با ۲۰ سال سابقه خدمت جزئیات طرح جدید پیش نویس نیرو‌های شرکتی فرزند حجت الاسلام کاظم صدیقی درگذشت پزشکیان: رعایت قوانین عفاف و حجاب باید از سوی مدیران و کارکنان دستگاه‌ها آغاز شود /توصیه جدی رئیس جمهور به صدا و سیما ابلاغ آیین‌نامه نظام بودجه‌ریزی و پرداخت مبتنی بر عملکرد در دستگاه‌های اجرایی تعیین تکلیف پرداخت فوق العاده خاص کارمندان فرمانده سپاه عاشورا: هیچ جاسوسی در دفاع مقدس ۱۲ روزه در آذربایجان شرقی دستگیر نشد عارف: حمله به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران نقض فاحش موازین بین‌المللی است/ سند همکاری‌های اعضای شانگهای امضا شد جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت

سرلشکرموسوی: جنایت‌های تروریستی رژیم صهیونیستی موجب اتحاد بیشتر می‌شود

فرمانده کل ارتش در پیامی به مناسبت شهادت اسماعیل هنیه، آورده است: بدون شک جنایت‌های تروریستی رژیم غاصب صهیونیستی موجب اتحاد بیشتر و شکل گیری امواج توفنده دیگری علیه این رژیم نحس خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۸ - ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 31
کد خبر: ۲۵۲۶۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش در پیامی به مناسبت شهادت اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس آورده است: عروج رهبر شجاع، بزرگ مرد خستگی ناپذیر و مبارز فلسطینی، شهید حاج اسماعیل هنیه، موجب تاثر و تالم جبهه مقاومت در گستره ای به وسعت وجدان‌های بیدار آزادگان جهان شد.

وی تاکید کرد: شهید هنیه اسطوره و نماد مبارزه با رژیم خونخوار صهیونیستی بود که درانسجام، وحدت و همگرایی جنبش ها، جریان‌ها و گروه‌های مقاومت در فلسطین اشغالی و دیگر کشورها و رساندن صدای مظلومیت، فراتر از مرزهای فلسطین، نقش و جایگاه بی بدیلی داشت.

 

فرمانده کل ارتش در پیام خود آورده است: بدون شک جنایت های تروریستی رژیم غاصب صهیونیستی که در پی شکست های مفتضحانه در طوفان الاقصی وغزه و استیصال آن جرثومه شوم در مصاف رو در رو با رزمندگان جبهه مقاومت رقم خورده، موجب اتحاد بیشتر و شکل گیری امواج توفنده دیگری علیه این رژیم نحس خواهد شد.

وی تاکید کرد: اکنون ندای آزادی فلسطین و تنفر از رژیم پلید صهیونیستی، جهانی شده و پرچمی که شهید هنیه با پشتوانه های اعتقادی ملهم از اسلام و قرآن در دست داشت به برکت خون این شهید و ده‌ها هزار کودک و زن و مرد بی گناه، توسط هزاران رزمنده و فرمانده روییده از خون پاک بی گناهان غزه دراهتزاز می ماند و با وعده خدای جبار، فروپاشی و اضمحلال این رژیم منفور در جهان را سرعت می بخشد.

فرمانده کل ارتش در پایان پیام خود نوشت : شهادت آن مجاهد نستوه و محور وحدت مدافعان قدس شریف و جبهه دفاع از مظلوم را محضرولی امر مسلمین جهان حضرت امام خامنه ای مد ظله العالی، امت اسلامی، ملت سرافراز فلسطین، رزمندگان و فرماندهان و پرچم داران جبهه مقاومت و خانواده گرانقدر آن شهید تبریک و تسلیت عرض می کنم و یقین دارم شهید هنیه با لطف خدای متعال در اعلی علیین ماوا خواهد گزید و به زودی جبهه عظیم و متحد مقاومت اسلامی، با امداد الهی و اراده ای قوی تر، انتقام خون شهیدان راه آزادی فلسطین را از رژیم کودک کش صهیونیست خواهد گرفت ./ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار