بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه

مخبر: خون شهید اسماعیل هنیه قوم طغیانگر را غرق می‌کند

مخبر: خون شهید اسماعیل هنیه قوم طغیانگر را غرق می‌کند سرپرست سابق ریاست جمهوری در پیام شهادت اسماعیل هنیه نوشت: خون این مجاهد نستوه و خستگی‌ناپذیر چونان موجی خروشان این قوم طغیانگر‌ را غرق می‌سازد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۶ - ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 31
کد خبر: ۲۵۲۷۰۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد مخبر سرپرست سابق ریاست جمهوری در پیامی ضمن تبریک و تسلیت به مناسبت شهادت اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس، تاکید کرد که خون این مجاهد نستوه و خستگی‌ناپذیر چونان موجی خروشان این قوم طغیانگر‌ را غرق می‌سازد.

 

در پیام مخبر آمده است:
بسم الله الرحمن الرحیم

اقدام تروریستی علیه شهید اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس نمایشی بزدلانه از سوی رژیمی غاصب بود که تاکنون هیچ‌وقت نتوانسته است در میدان جنگ مردانه مبارزه کند و گویا راهی جز کشتن زنان، کودکان و افراد بی‌گناه و ترور شبانه شخصیت‌های سیاسی به دور از شهر و کاشانه خویش ندارد.

رژیم صهیونیستی بار دیگر حتی به حامیان خود نشان داد که به هیچ قانون و مسلکی پایبند نیست و چنان افسار گسیخته است که روزی دولت‌های غربی پشتیبان خود را نیز در هلاکت خویش سهیم می‌سازد. این مرد بزرگ تعداد زیادی از اعضای خانواده خود را نیز در کشتارهای وحشیانه رژیم صهیونیستی از دست داده بود و اکنون به خانواده و همرزمان شهیدش پیوست.

اینجانب شهادت ایشان را به همه ملت‌های آزاده جهان علی‌الخصوص ملت مقاوم فلسطین تبریک و تسلیت عرض می‌کنم.

بدون تردید این اقدام کور و تروریستی عزم جبهه مقاومت اسلامی را در سرتاسر منطقه برای نابودی این رژیم کودک‌کش راسخ‌تر از گذشته خواهد کرد. اطمینان دارم که خون این مجاهد نستوه و خستگی‌ناپذیر چونان موجی خروشان این قوم طغیانگر‌ را غرق می‌سازد.

خداوند او را مشمول رحمت خویش قرار دهد و با اولیا و صلحا محشور گرداند./تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار