تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟

مهمترین مانع صادرات ایران به برزیل چیست؟

مهمترین مانع صادرات ایران به برزیل چیست؟ رئیس اتاق مشترک ایران و برزیل گفت:حقوق ورود کالاهای ایران به برزیل حدود ۱۰۰ درصد است درحالی که کالاهای وارداتی از برزیل که عمدتا کالاهای اساسی نیز هستند تعرفه های ۱ تا ۲ درصدی دارند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۷ - ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 31
کد خبر: ۲۵۲۷۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  فخرالدین عامریان، رئیس اتاق مشترک ایران و برزیل امروز در همایش تجاری ایران و برزیل اظهار داشت: نبود توافقنامه‌های تجارت آزاد و ترجیحی میان ایران و برزیل، تا امروز مهم‌ترین مانع توسعه روابط اقتصادی دو کشور بوده است.

وی افزود: یکی دیگر از موانع توسعه روابط اقتصادی دو کشور، مشکلات انتقال پول و روابط بانکی است که دولت‌های ایران و برزیل باید هرچه زودتر با تدابیر خود، این مشکل را از میان بردارند.

رئیس اتاق مشترک ایران و برزیل ادامه داد: تعرفه‌های گمرکی در حوزه‌های مختلفی مانند فرش و سایر محصولات برای ایران خیلی زیاد است؛ امیدواریم این موضوع بررسی شود و مشکلات تجار ایرانی برطرف شود.

گمرک برزیل همه فرش های ایرانی را عقیقه و با قیمت بالا حساب می کند که این امر باعث شده که صادرات فرش ایرانی به این کشور با مشکل مواجه شود

وی تصریح کرد: در حال حاضر برزیل به ایران 6-7 میلیارد دلار واردات دارد و حجم صادرات ایران به برزیل حدود 100 میلیون دلار است که امیدواریم به یک میلیارد دلار برسد. همچنین درخواست ما توجه به ظرفیت‌های تجارت به شیوه تهاتر است.

عامریان با شاره به ظرفیت‌های گردشگری ایران گفت: از برزیل گردشگران کمتری به ایران می‌آیند که امیدواریم حضور گردشگران با معرفی جاذبه‌های ایران فراهم شود./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار