طرز تهیه یتیمچه بادمجان و گوجه فرنگی خوشمزه و مجلسی آذربایجان-راهبرد معاصر
انتقاد پلیس از خاموشی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی: قرار بود برق چراغ‌های ۳۰ تقاطع قطع نشود، اما خبری نشد وضعیت آب و هوا، امروز ۲ آذر ۱۴۰۳ / آغاز بارش‌ها از دوشنبه با ورود سامانه جدید تاریخ برگزاری کنکور مشخص شد: نوبت اول؛ ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت، نوبت دوم؛ ۵ و ۶ تیر وزیر علوم: در این چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده‌اند؛ این عدد نگران کننده‌ای است کشف محموله‌های بزرگ موادمخدر صنعتی در مرز‌های ایران و افغانستان پرونده سهمیه‌های کنکور در مسیر اصلاح/ اختصاص سهمیه به مدارس دولتی و دهک‌های پایین پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت تداوم بارش در ارتفاعات کشور آدرس سامانه ثبت معاملات اموال غیرمنقول

طرز تهیه یتیمچه بادمجان و گوجه فرنگی خوشمزه و مجلسی آذربایجان

یتیمچه یکی از انواع غذاهای بسیار قدیمی و سنتی ایرانی است که با بادمجان و گوجه فرنگی تهیه می شود. این غذای خوشمزه که شباهت زیادی هم به خوراک بادمجان دارد یک نوع خوراک محسوب می شود که با نان سرو می شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۰ - ۲۶ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 18
کد خبر: ۲۵۲۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر یتیمچه تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری یتیمچه تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی یتیمچه با پارسی دی همراه باشید.

 

مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم یتیمچه
پیاز ۲ عدد
سیر ۴ حبه
بادمجان بزرگ ۴ عدد
روغن مایع به اندازه کافی
گوجه فرنگی متوسط ۴ عدد
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه زردچوبه به اندازه کافی
دستور پخت

 

طرز تهیه یتیمچه
ابتدا بادمجان ها را پوست می گیریم و آبکشی می کنیم و روی تخته آشپزخانه به شکل مکعب های ۲ سانتی متری برش می دهیم و کنار می گذاریم.سیر و پیاز ها را پوست می گیریم و می شورییم وروی تخته نگینی خرد می کنیم.

 

و در تابه ای روغن می ریزیم و حرارت را کم می کنیم تا داغ شود،سپس پیاز ها را در آن تفت می دهیم تا طلایی شوند آنگاه در بشقابی می ریزیم و سیر را در روغن تفت می دهیم و بادمجان ها را نیز اضافه می کنیم و تفت می دهیم.


و صبر می کنیم تا بادمجان ها سرخ شوند.(می توانید بادمجان ها را نصف کنید و به همان صورت سرخ کنید و بعد مکعبی خرد کنید.) سپس پیاز طلایی شده را مجددا به تابه اضافه می کنیم و با بادمجان ها تفت می دهیم.

 

و گوجه فرنگی ها را نیز می شوییم و روی تخته ریز خرد می کنیم و به مواد می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم و نمک،فلفل سیاه و زردچوبه روی مواد می پاشیم و تفت می دهیم و نصف لیوان آب به مواد اضافه می کنیم.

 

و درب تابه را می گذاریم تا یتیمچه با حرارت کم بپزد و رو غن بیندازند. پس از آنکه مشاهده کردیم غذا روغن انداخته است یتیمچه آماده سرو شده است ، آن را در بشقاب بکشید و با نان و سبزی خوردن نوش جان کنید.

ارسال نظر
آخرین اخبار