جانشین فرمانده انتظامی: وجود اتباع خارجی غیر مجاز بسیار خطرناک است و جرم محسوب می‌شود مقام‌های بهداشتی: میزان ابتلا به سل پس از همه‌گیری کووید به شکل نگران‌کننده‌ای افزایش یافته است توقف سفر‌های دریایی؛ تردد مسافری به هرمز و قشم ممنوع شد پیش‌بینی وضعیت هوا طی چند روز آینده افزایش تلفات جاده‌ای در نوروز؛ ۳۳۴ فوتی و بیش از ۸۳۰۰ مجروح ساعت کاری ادارات و بانک‌ها از ۵ فروردین ۱۴۰۴ اعلام شد هواشناسی ایران ۵ فروردین؛ هشدار بارش‌های رگباری و کاهش دما در ۸ استان شرایط جدید رتبه‌بندی مدارس / برنامه ارتقای کیفیت مدارس بارش باران و رعد و برق در برخی استان‌ها/ وزش باد شدید در نیمه شرقی کشور تمدید محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمال تا ۱۶ فروردین کدام استان‌ها بیش‌ترین مسافران نوروزی را دارند؟ دستگیری ۲۲ نفر از عوامل اصلی نفرت‌پراکنی و فتنه قومی در آذربایجان‌غربی بارش برف و ترافیک سنگین در جاده‌های شمالی کشور/ ترافیک سنگین ورودی و خروجی خراسان رضوی، فارس، اصفهان و تهران سرمای شدید در راه است  / هشدار هواشناسی خورشیدگرفتگی در راه است

جاده چالوس مسدود شد

فرمانده پلیس راه کندوان از مسدود شدن آزادراه تهران _ شمال و جاده قدیم چالوس خبر داد و گفت: بعد از تخلیه بار ترافیکی مسیر شمال به جنوب این محور ۲ طرفه خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۹ - ۱۳ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 03
کد خبر: ۲۵۳۰۶۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سروان پژمان لطفی اظهار کرد: به منظور تخلیه بار ترافیکی مسیر شمال به جنوب محور کندوان حوالی ساعت ۱۹ و ۳۰ دقیقه امروز تا اطلاع بعدی یک طرفه شده است.

وی با بیان این که، در زمان حاضر ترافیک مسیر شمال به جنوب سنگین است از انسداد کامل جاده چالوس از فردا - یکشنبه- ساعت هفت صبح به مدت سه روز خبر داد و گفت: جاده کندوان به منظور ایمن‌سازی و احداث سقف گالری از یکشنبه تا سه‌شنبه هرهفته تا پایان مرداد ماه ۲۴ ساعته مسدود است.

کاربران جاده‌ای و مسافران جهت کسب اطلاع از آخرین شرایط ترافیکی و جوی محور‌ها و همچنین اطلاع از انسداد‌ها و یا محدودیت‌های احتمالی موجود در سطح جاده‌های استان می‌توانند در هر ساعت شبانه روز با شماره تلفن گویای ۱۴۱ تماس بگیرند.

همچنین سایت WWW.۱۴۱.IR و اپلیکیشن تلفن همراه ۱۴۱ نیز تمامی اطلاعات لازم را در اختیار کاربران محترم قرار می‌دهد.

محور کرج - چالوس حدود ۱۶۰ کیلومتر طول دارد که حدود ۸۰ کیلومتر مربوط کندوان حوزه شهرستان چالوس و بقیه هم جزو حوزه جغرافیایی استان البرز است.

برابر آمار به طور میانگین روزانه در نیمه دوم سال حدود ۲۰ هزار دستگاه خودرو در این مسیر تردد می‌کنند و این آمار در فصول بهار و تابستان به ۵۰ هزار تردد در روز می‌رسد. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار