توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است

امیدواری بایدن به خویشتنداری ایران

امیدواری بایدن به خویشتنداری ایران رئیس جمهور آمریکا ابراز امیدواری کرد ایران با وجود تهدیدش برای گرفتن انتقام ترور رهبر حماس در تهران، از خود خویشتنداری نشان دهد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۵ - ۱۴ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 04
کد خبر: ۲۵۳۱۹۷

به گزارش راهبرد معاصر،‌ جو بایدن رئیس جمهور آمریکا ابراز امیدواری کرد که ایران با وجود تهدیدش برای گرفتن انتقام ترور رئیس دفتر سیاسی مقاومت اسلامی حماس در تهران، از خود خویشتنداری نشان داده و از عملی کردن تهدید خود دست بکشد.

 

به گزارش بامداد یکشنبه رویترز، تنش‌های موجود در منطقه خاورمیانه پس از ترور اسماعیل هنیه رهبر ارشد حماس که یک روز پس از حمله رژیم صهیونیستی به ضاحیه در جنوب لبنان که منجر به شهادت فؤاد شکر یکی از فرماندهان ارشد نظامی حزب الله لبنان شده بود به وقوع پیوست، به شدت افزایش یافته است.

 

در همین ارتباط رئیس جمهور آمریکا روز شنبه (به وقت محلی) در پاسخ به پرسش خبرنگاران که از وی پرسیدند آیا ایران از حمله انتقام‌جویانه به خاطر ترور رهبر حماس خودداری خواهد کرد، جواب داد: نمی‌دانم، اما امیدوارم ایران در این زمینه از خود خویشتنداری نشان دهد.

 

 لوید آستین وزیر دفاع آمریکا نیز پیش‌تر در اظهاراتی با بیان اینکه جلوگیری از تشدید تنش‌ها در منطقه امکان پذیر است، تاکید کرد: همه از برقراری آتش‌بس در غزه سود خواهند برد.

 

وزیر دفاع آمریکا در پیامی در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) از تماس تلفنی خود با وزیر جنگ رژیم صهیونیستی خبر داد و نوشت: به یوآو گالانت تاکید کردم که جلوگیری از تشدید تنش‌ها در خاورمیانه امکان پذیر است.

 

روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران صبح چهارشنبه (۳۱ جولای ۲۰۲۴ برابر با ۱۰ مرداد ۱۴۰۳) در بیانیه‌ای اعلام کرد: «با عرض تسلیت به ملت قهرمان فلسطین و امت اسلامی و رزمندگان جبهه مقاومت و ملت شریف ایران، بامداد امروز (چهارشنبه) محل اقامت جناب آقای دکتر اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی مقاومت اسلامی حماس در تهران مورد اصابت قرار گرفته و در پی این حادثه ایشان و یک نفر از محافظین وی به شهادت رسیدند.»

 

مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور ایران در پیامی در واکنش به شهادت «اسماعیل هنیه»، نوشت: جمهوری اسلامی ایران در پاسداری از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی و عزت و اعتبار خود کوتاهی نخواهد کرد و رژیم صهیونیستی به زودی نتایج اقدام بزدلانه و تروریستی خود را خواهد دید.

 

امیر سعید ایروانی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل نیز در پی حمله تروریستی و متجاوزانه رژیم اسرائیل به حاکمیت و تمامیت ارضی ایران و شهادت اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس در نامه‌ای به شورای امنیت سازمان ملل اعلام کرد: این رژیم تروریستی و حامیان آن مسئولیت این اقدامات را بر عهده دارند. جمهوری اسلامی ایران در استفاده از حق ذاتی خود در دفاع مشروع، به موجب ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد برای پاسخ قاطع و فوری، تردیدی نخواهد کرد.

 

شورای امنیت سازمان ملل متحد در پی درخواست ایران که مورد حمایت چین، الجزایر و روسیه به عنوان رئیس دوره‌ای شورای امنیت سازمان ملل متحد قرار گرفت، ۳۱ ژوئیه (۱۰ مرداد ۱۴۰۳) برای ترور اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس در ایران تشکیل جلسه داد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار