پزشکیان: آماده ارتقای سطح مبادلات تجاری با ترکیه هستیم پزشکیان: ایران به دنبال حل مسئله هسته‌ای از مسیر دیپلماتیک است دیدار پزشکیان و پوتین در چین دیدار پزشکیان و دبیرکل سازمان ملل در حاشیه اجلاس شانگهای پزشکیان: مقاومت مردم ایران گزینه نظامی را بی‌اثر می‌سازد عزیزی : حمله پهپادی اسرائیل به ایران از خاک آذربایجان بوده است وزیر دفاع: اعضای شانگهای باید امنیت اقتصادی و امنیتی منطقه را تامین کنند معاون پزشکیان: یکی از عوامل جاسوسی در کشور فیلترشکن ها بوده اند امضای اسناد اجلاس سران شانگهای توسط پزشکیان سرلشکر موسوی: حملات اسرائیل به یمن مصداق بارز جنایت جنگی است پیام تسلیت آیت‌الله آملی‌لاریجانی در پی شهادت جمعی از مقامات یمن رئیس جمهور: شانگهای در راستای ایجاد جهان صلح‌آمیزتر گام بردارد سردار جوانی: پیشرفت ایران جز از طریق مقاومت میسر نیست/ ۸۰ درصد مردم مخالف محدودیت توان هسته‌ای‌اند پیام تبریک رهبر معظم انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی والیبال جوانان قالیباف واگذاری اختیارات به استانداران را خلاف قانون اعلام کرد

جهانگیری تا ساعاتی دیگر عازم عراق است

معاون رئیس جمهور جهت حضور در مراسم اربعین حسینی و دیدار با مقامات بغداد تا ساعاتی دیگر عازم عراق است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۹ - ۲۷ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 19
کد خبر: ۲۵۳۳۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ همزمان با برگزاری آئین پرشکوه اربعین حسینی و حضور چند ده میلیونی زائرین اباعبدالله در کربلای معلی، اسحاق جهانگیری معاون رئیس جمهوری کشورمان جهت حضور در این مراسم پرشکوه و همچنین رایزنی با مقامات عراقی عازم عراق است.

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاون اول رئیس جمهوری، جهانگیری در این سفر یک روزه، پس از زیارت حرم مطهر و بارگاه نورانی امیرالمومنین حضرت علی(ع)، در بخشی از مسیر نجف اشرف تا کربلا معلی به همراه عاشقان امام حسین(ع) در راهپیمایی عظیم اربعین شرکت و از برخی مواکب در مسیر بازدید خواهد کرد.

 

این سفر یک روزه طی سالهای اخیر با هدف زیارت، اعلام حمایت و همراهی دولت ایران از زائران کشورمان در عتبات عالیات، بازدید از روند خدمت رسانی و ابراز قدردانی دولت جمهوری اسلامی ایران از میزبانی دولت و مردم عراق از زائرین اربعین به خصوص زائرین ایرانی انجام می شود.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده