زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟ امکان استعلام آنلاین ممنوع‌الخروجی قضایی

حکم قصاص نفس قاتل «شلیر رسولی» صادر شد

حکم قصاص نفس قاتل «شلیر رسولی» صادر شد حکم قصاص نفس قاتل «شلیر رسولی» با پیگیری و تلاش وکلای کانون وکلای دادگستری کردستان در دادگاه تجدید نظر کردستان تایید شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۲ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 05
کد خبر: ۲۵۳۴۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ در تاریخ ۱۴ شهریور ماه سال ۱۴۰۱ یکی از اراذل و اوباش شهر مریوان به نام «گوران قادری»، اقدام به گروگانگیری با قصد تعرض به یک زن ۳۶ ساله به هویت «شلیر رسولی» می‌کند که بعد از مخالفت و مقاومت این زن، او را از طبقه دوم ساختمان به پایین پرت می‌کند.

این زن جوان بر اثر شدت جراحات وارده عصر روز پنجشنبه ۱۷ شهریور ماه سال ۱۴۰۱ در بیمارستان کوثر سنندج فوت کرده است.

تحقیقات مقدماتی، قرار نهایی و صدور کیفر خواست متهم پرونده ظرف یک ماه انجام گرفت و پرونده برای محاکمه و صدور رای به اتهامات قتل عمد، ۳ فقره آدم ربایی، قدرت نمایی با چاقو و ضرب و جرح عمدی به دادگاه کیفری یک استان کردستان فرستاده شد.

پس از سیر مراحل قانونی پرونده، حکم قصاص قتل نفس برای قاتل در شعبه دادگاه کیفری یک استان کردستان صادر شد که این حکم در نهایت در دادگاه تجدید نظر کردستان نیز تایید شد.

البته تایید نهایی این حکم نیازمند رای دیوان عالی کشور است./ کردپرس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار