درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

توصیه مهم وزیر کشور به زائران اربعین

وزیر کشور با بیان اینکه حدود ۶۰ درصد از زوار با وسیله شخصی به مرزها برای راهپیمایی اربعین مراجعه کرده‌اند، به زوار توصیه کرد به محض رسیدن به خودروهای خود سریعا رانندگی نکرده و در اماکن مشخص چند ساعتی استراحت کنند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۷ - ۲۷ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 19
کد خبر: ۲۵۳۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور صبح امروز(شنبه) با حضور در محل سازمان راهداری و حمل و‌نقل جاده ای کشور، از مرکز مانیتورینگ راههای کشور نیز بازدید کرد.

 

رحمانی فضلی در این بازدید با تسلیت ایام اربعین حسینی، اظهار کرد: با هماهنگی و‌همدلی و همکاری دستگاه‌های اجرایی، مردم خوبمان و زوار توفیقات مهمی در مراسم اربعین امسال داشته‌ایم. بیش از یک میلیون و پانصد هزار نفر زائر نسبت به سال قبل داشته ایم. قطعا موانعی بوده که برای رفع موانع اقدام می‌کنیم.

 

وزیر کشور تاکید کرد: هیچ مشکلی در حوزه تردد، خدمات و امنیت نداشته‌ایم؛ البته این بدان معنا نیست که کاستی‌ها نباشد که برای رفع آن‌ها اقدام می کنیم.  

 

وی ادامه داد: یکی از نگرانی‌های ما برای برگشت زوار بود که در زمان ازدحام بازگشت بتوانیم هماهنگی‌های لازم را انجام دهیم. در این بخش با مدیریت، برنامه‌ریزی، تکنولوژی و علم در کنار مسئولیت پذیری شاهد روانی جاده‌ها و کم خطر بودن آن‌ها بودیم.

 

وی در ادامه از رانندگان اتوبوس، خلبانان و همه رانندگان جاده‌ای، کارکنان راه و شهرسازی و وزیر راه و معاونینش تشکر کرد.

 

وزیر کشور گفت: حدود ۶میلیون و دویست هزار نفر تردد داشته‌ایم ؛ این آمار رکوردهای جدیدی است که نشان‌دهده قدرت و قوت برنامه ریزی است.

 

وی یادآور شد: ما وارد کشور دیگری می‌شویم و با قوانین و مقررات آنان مواجهه هستم، کشور عراق همکاری‌های خیلی خوبی داشت؛ اما  زیر ساخت‌هایی هم لازم  است که با همکاری در آینده آن‌ها را هم حل می‌کنیم.

 

وزیر کشور خطاب به زائرین، گفت: توصیه می کنم پس از زیارت، زوار سریع بازگردند. حدود ۶۰ درصد از زوار با وسیله شخصی رفتند، بنابراین به محض رسیدن به ماشین‌هایشان سریع رانندگی نکنند. جا و مکان و خدمات مهیا شده چند ساعتی استراحت کنند.

 

منبع:فارس

ارسال نظر