دیدار پزشکیان با ولیعهد کویت در حاشیه سازمان ملل گفت‌وگوی رئیس جمهور با شبکه‌های فاکس‌نیوز و العربی قطر هشدار علی لاریجانی درباره بازگشت تحریم‌های سازمان ملل سرلشکر رحیم‌صفوی: رژیم صهیونیستی ناپایدار و رو به سقوط است ابوترابی‌فرد: دفاع ۱۲ روزه سطح بازیگری ایران و محور مقاومت را در نظام بین‌الملل ارتقا بخشید عارف: دستگاه‌های دولتی در بکارگیری انرژی‌های تجدیدپذیر پیشگام شوند وزیر اطلاعات: دشمنان به غیر از تسلیم چیزی از ما نمی‌خواهند پزشکیان: جمهوری اسلامی ایران برای مواجهه با هر سناریو و شرایطی آمادگی کامل دارد اسلامی: برنامه هسته‌ای ایران کاملا شفاف است / تسلیم آمریکا نخواهیم شد آیت‌الله رجبی: ایران با غنی‌سازی اورانیوم مسیر خودکفایی را هموار می‌کند پاسخ قاطع اسلامی به گزافه‌گویی آمریکا: ما از کسی دستور نمی‌گیریم! رهبر معظم انقلاب: باید وعده‌ی الهی درباره‌ی پیروزی حق و زوال باطل یقین کنیم سرلشکر ‌رحیم‌صفوی: آمریکا در جنگ ۱۲ روزه ‌تمام‌قد ‌از اسرائیل حمایت کرد‌ سردار فدوی: موشک‌هایمان تا آخرین ثانیه‌ ‌بر جان‌ اسرائیل ‌نشست ادعای عجیب یک نماینده مجلس: قرار است ترامپ و پزشکیان دیدار کنند

سرلشکر موسوی: با گسترش ناتو مخالف هستیم

فرمانده کل ارتش در دیدار فرمانده نیروی هوایی و پدافند هوایی جمهوری بلاروس گفت: ما و کشورهای منطقه نیز با گسترش ناتو مخالف هستیم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۸ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 08
کد خبر: ۲۵۳۷۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، سرلشکر آن دری یولانوویچ لوکانوویچ فرمانده نیروی هوایی و پدافند هوایی جمهوری بلاروس با حضور در ستاد فرماندهی کل ارتش، با سرلشکر موسوی دیدار و گفتگو کرد.

 

فرمانده کل ارتش در این دیدار، دو کشور ایران و بلاروس را دارای تهدیدات و منافع مشترک، تحت تحریم‌های ظالمانه آمریکا و غرب و دارای استقلال و عدم وابستگی دانست.

 

سرلشکر موسوی ضمن قدردانی از موضع جوانمردانه و حاکی از استقلال بلاروس در موضوع ترور شهید اسماعیل هنیه، اظهار داشت: بلاروس دارای موقعیت راهبردی ویژه و سد محکمی در برابر گسترش ناتو است؛ ما و کشورهای منطقه نیز با گسترش ناتو مخالف هستیم.

 

فرمانده کل ارتش با اشاره به تحریم‌های یکجانبه استکبار جهانی علیه کشورمان از بدو پیروزی انقلاب اسلامی، افزود: ما سعی کردیم از این تهدید نهایت بهره را ببریم و دفاع از کشورمان را وابسته به قدرت‌های بیرونی نکنیم.

 

سرلشکر موسوی خاطرنشان کرد: البته مطمئن هستیم شرایط مشابه در کشور جمهوری بلاروس نیز وجود دارد. مردم، دولت و ارتش بلاروس نیز تحت تحریم قرار دارند؛ ولی می‌دانیم که آنها نیز ابتکارات و روش‌های مختص به خود را برای برون رفت از شرایط موجود و مقابله با نفوذ ناتو و رویکرد یکجانبه گرایی آمریکا دارند.

 

فرمانده کل ارتش تاکید کرد: اراده مقامات سیاسی، نظامی و دفاعی دو کشور بر توسعه و تعمیق همکاری‌هاست و نمونه بارز آن سفر رئیس جمهور بلاروس آقای لوکاشنکو به ایران و دیدار با شهید رئیسی عزیز بود که پایه گذار روابط و کمیسیون‌های مشترک شد.

 

سرلشکر موسوی با بیان اینکه من عقیده دارم که یکی از وظایف اصلی کمیسیون‌های دو کشور، پیدا کردن راهکار مناسب برای مقابله با یکجانبه گرایی آمریکاست، گفت: نیروهای مسلح ما تجربیات ارزشمندی از دوران دفاع مقدس که به تنهایی در برابر قدرت‌های جهانی ایستادگی کرد و نیز مبارزه با تروریسم و رسیدن به خودکفایی و استقلال دارند.

 

فرمانده نیروی هوایی و پدافند جمهوری بلاروس نیز در این دیدار، جمهوری اسلامی ایران را کشوری زیبا، تاریخی با فرهنگ غنی و مردم بسیار مهمان‌نواز دانست.

 

سرلشکر لوکانوویچ گفت: ما هم خواهان گسترش و تعمیق روابط نظامی و تبادل و بهره‌مندی از تجارب ارزشمند جمهوری اسلامی ایران هستیم.

 

فرمانده نیروی هوایی و پدافند هوایی بلاروس، افزود: ما با یک جانبه گرایی آمریکا و گسترش ناتو مخالف هستیم.

 

سرلشکر لوکانوویچ با اشاره به توانمندی پدافندی کشورمان در دفاع از تهدیدات دشمنان علیه ایران، از فرمانده کل ارتش برای سفر به بلاروس و بازدید از توانمندی‌های این کشور دعوت کرد./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار