ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف پرونده‌های بالای یک سال

باند مخوف آدم ربا در تبریز متلاشی شد

رییس پلیس آگاهی آذربایجان شرقی از دستگیری باند ۶ نفره آدم ربا و همچنین رهایی گروگان در بند این باند با انجام عملیات ضربتی در تبریز خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۰ - ۱۹ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 09
کد خبر: ۲۵۳۸۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ محمدتقی سلطانی روز جمعه در تشریح این خبر، گفت: در پی دریافت گزارش مردمی مبنی بر ربایش یکی از شهروندان تبریزی توسط افراد ناشناس، بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان اداره مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی استان قرار گرفت.

وی افزود: با توجه به حساسیت موضوع، کارآگاهان تلاش گسترده‌ای را برای رهاسازی فرد ربوده شده آغاز کردند و با انجام اقدامات تخصصی سرنخ‌هایی از هویت متهمان و محل نگهداری گروگان در حاشیه شهر تبریز به دست آمد که در نهایت موفق به شناسایی مخفیگاه آنها شدند.

سلطانی اظهار کرد: با اخذ مجوز از مرجع قضائی در عملیاتی غافلگیرانه تعداد ۶ نفر از اعضای باند آدم ربا دستگیر و گروگان نیز بدون هیچ گونه خسارت مالی و جانی از اسارت ایشان رها و به آغوش خانواده بازگشت.

وی با اشاره به اینکه متهمان در ابتدا منکر بزه ارتکابی بودند، ادامه داد: آنها در مواجهه با دلایل مستدل و مستند، چاره‌ای جز اعتراف نداشتند و همگی به بزه انتسابی معترف شدند که در بررسی‌های صورت گرفته علل و انگیزه متهمان برای ربایش اختلافات مالی اعلام شد.

رئیس پلیس آگاهی آذربایجان شرقی یادآور شد: متهمان جهت دادرسی به مرجع قضایی تحویل و با صدور قرار تامین کیفری متناسب روانه زندان شدند.

سلطامی تاکید کرد، پلیس هرگز اجازه نخواهد داد مجرمان و مخلان نظم و امنیت آسایش شهروندان را برهم زنند و در صورت مشاهده هرگونه اقدام غیر قانونی با هنجارشکنان برخورد قاطع خواهد شد. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر