ادعای اوکراین درباره هدف قرار دادن تأسیسات دفاعی روسیه عراقچی: پیگیری پرداخت غرامت به قربانیان شیمیایی سردشت در دستورکار ما قرار دارد  لاریجانی: برای برقراری صلح میان پاکستان با هند و افغانستان، حاضر هستیم یک «کارت سفید» به پاکستانی‌ها بدهیم تا هر زمان نیاز بود، از آن استفاده کنند ریابکوف: روابط روسیه و آمریکا در اولین مراحل عادی‌سازی قرار دارد ترامپ: به توافق درباره اوکراین نزدیک شده‌ایم ضرب الاجل ۴۸ ساعته ونزوئلا به شرکت‌های هواپیمایی لاریجانی: به ملت شریف پاکستان سلام رهبر معظم انقلاب را ابلاغ می‌کنم/ ملت پاکستان در جنگ ظالمانه اسرائیل، مسئولیت‌شناسانه از ایران دفاع کردند جهاد اسلامی شهادت ۲ رزمنده سرایا القدس را تایید کرد شهادت ۵ نیروی حماس به هنگام خروج از تونل‌های رفح در حملات اسرائیل  هشدار ماکرون درباره محدود کردن ارتش اوکراین منابع آگاه: مأموریت بن‌سلمان برای وساطت میان تهران و واشنگتن کذب محض است نواف سلام: لبنان در وضعیت جنگ فرسایشی قرار دارد / احتیاطات لازم برای مقابله با هرگونه تشدید احتمالی تنش‌ها از سوی اسرائیل اتخاذ شده عراقچی در دیدار با وزیر خارجه هلند: همه دولت‌ها برای کمک به ارتقای حاکمیت قانون مسئولند آلمان: روسیه احتمالا تا سال ۲۰۲۹ به ناتو حمله کند روسیه طرح پیشنهادی اروپا برای صلح اوکراین را نپذیرفت

درخواست «بایدن» از ایران: این کار را نکن!

رئیس‌جمهور آمریکا در واکنش به پاسخ تلافی‌جویانه ایران علیه رژیم صهیونیستی گفت که پیامش به تهران این است که «این کار را نکند.»
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۹ - ۲۱ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 11
کد خبر: ۲۵۴۰۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، با افزایش هراس و نگرانی مقامات رژیم صهیونیستی و آمریکایی از نحوه عملیات تلافی‌جویانه ایران و حزب‌الله لبنان علیه رژیم صهیونیستی، جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا ایران را تهدید کرد و گفت «این کار را نکن»

 

بایدن هنگام سوارشدن به ماشین در پاسخ به خبرنگاری که از او پرسید «پیام شما برای ایران چیست» گفت: نکن

 

رئیس‌جمهور آمریکا اواخر فروردین و پیش از عملیات بزرگ «وعده صادق» ایران علیه رژیم صهیونیستی نیز از همین واژه «نکن» استفاده کرد.

 

به‌دنبال افزایش هراس تل‌آویو از پاسخ ایران به ترور اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس در تهران، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا هفته پیش نیز مدعی شد که امیدوار است تهران از پاسخ خودداری کند!

 

اسماعیل هنیه پس از حضور در مراسم تحلیف مسعود پزشکیان، رئیس جمهور ایران در محل اقامتش هدف حمله قرار گرفت و به شهادت رسید.

 

ترور مقام ارشد حماس در تهران و همچنین «فؤاد شکر» فرمانده حزب‌الله در ضاحیه جنوبی، هراس رژیم صهیونیستی از پاسخ تهران و مقاومت را افزایش داده است. در این بین، بایدن در واکنش به پرسشی درباره اینکه آیا ایران از تصمیمش مبنی بر پاسخ و مجازات سخت تل‌آویو صرف‌نظر می‌کند، در پاسخی کوتاه مدعی شد: «امیدوارم. نمی‌دانم»!

 

جان بولتون، مشاور اسبق امنیت ملی آمریکا به‌تازگی در گفت‌وگو با «الشرق الاوسط» در پاسخ به واکنش احتمالی ایران به ترور اسماعیل هنیه گفت که واکنش تلافی‌جویانه تهران همانطور که رهبر ایران تاکید کرده است، بسیار سخت و تأثیرگذار خواهد بود.

 

پنتاگون روز جمعه مدعی شد که با هدف تقویت مواضع دفاعی در خاورمیانه در واکنش به تهدید ایران علیه رژیم صهیونیستی، جنگنده‌ها و ناوهای بیشتری را به منطقه اعزام خواهد کرد.

 

اظهارنظر بایدن در حالی است که آمریکا و بسیاری از کشورهای غربی با اشاره به احتمال تشدید تنش، از شهروندان‌شان خواسته‌اند تا در اسرع وقت لبنان را ترک کنند. دولت انگلیس نیز هشدار مسافرتی مشابهی را صادر کرده است. کانادا از شهروندان خود خواسته است تا از سفر به اراضی اشغالی خودداری کنند.

 

هشدارهای مسافرتی در حالی صادر شده است که در روزهای اخیر بسیاری از شرکت‌های هوایی بین‌المللی نیز از بیم پاسخ مقاومت به ترور شهید اسماعیل هنیه و همچنین فؤاد شکر، پروازهای خود به مقصد اراضی اشغالی را لغو کرده‌اند./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار