پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه

ناکامی پدافند رژیم صهیونیستی در مقابله با حمله پهپادی حزب‌الله

ناکامی پدافند رژیم صهیونیستی در مقابله با حمله پهپادی حزب‌الله شبکه ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی از شکست سامانه پدافندی رژیم صهیونیستی در مقابله با حمله پهپادی حزب‌الله لبنان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۲ - ۲۱ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 11
کد خبر: ۲۵۴۰۳۹

 

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی امروز یکشنبه اعلام کرد که حمله پهپادی روز گذشته حزب الله، مکان‌هایی را هدف قرار داد که به دستور بخش اطلاعات ارتش اسرائیل، سخن گفتن درباره آن‌ها ممنوع است.

 

این شبکه اضافه کرد: سامانه‌های پدافندی اسرائیل موفق شدند فقط یک پهپاد حزب الله را رهگیری و سرنگون کنند.

 

شامگاه شنبه حزب الله لبنان حمله گسترده موشکی و پهپادی به اهدافی در شمال فلسطین اشغالی انجام داد.

 

برخی رسانه‌ها تاکید کردند انفجار‌هایی قوی در برخی مناطق از جمله الجلیل به وقوع پیوسته و شهر اشغالی صفد و شهرک کریات شمونا هم هدف حمله قرار گرفتند.

 

آژیر خطر بیش از یک ساعت، در شمال فلسطین اشغالی فعال بود.

 

بنا به گزارش منابع اسرائیلی، آژیر خطر در بیش از ۲۰ منطقه در الجلیل علیا در شمال فلسطین اشغالی به صدا درآمد.

 

حزب الله لبنان با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که رزمندگان مقاومت تجهیزات جاسوسی اشغالگران در پایگاه نظامی «مسکاف عام»، شهرک صهیونیست نشین «ایلون»، پایگاه نظامی «الرمثا» در ارتفاعات اشغالی کفرشوبا و پایگاه نظامی «زبدین» در ارتفاعات اشغالی شبعا را با موشک‌های دقیق هدف قرار دادند که در پی آن خسارت جانی مستقیم به نظامیان اشغالگر وارد شد.

 

این درحالی است که امروز یکشنبه نیز رسانه‌های صهیونیستی از فعال شدن آژیر‌های خطر در شهرک صهیونیست نشین «نطوعا» در منطقه الجلیل غربی در شمال فلسطین اشغالی خبر دادند. شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد که اصابت موشک حزب الله به چهار راه گوما در منطقه الجلیل شمالی باعث آتش سوزی شده است.

 

هنوز اطلاعات بیشتری از تلفات و خسارت و سلاح بکار رفته در این حملات منتشر نشده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار