پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

تصادف مرگبار تریلی ۱۸ چرخ با ۱۱ خودرو و چندین مغازه در تهران + تصاویر

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران از تصادف مرگبار تریلر حامل سنگ با ۱۱ خودرو و چندین مغازه طی صبح امروز در این شهر خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۶ - ۲۵ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 15
کد خبر: ۲۵۴۵۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران اعلام کرد: ساعت ۰۷:۲۵ دقیقه صبح امروز حادثه تصادف سنگین در خیابان استخر مقابل بوستان دهم به نیرو‌های آتش‌نشانی اعلام و بلافاصله نیرو‌های ۳ ایستگاه آتش نشانی به همراه ۲ دستگاه جرثقیل سنگین و خود‌های پشتیبانی به محل حادثه اعزام می‌شود.

وی افزود: یک دستگاه تریلر ۱۸ چرخ که بار سنگ ساختمانی داشته، در این مسیر به دلیل نامشخصی که باید بررسی شود، با چندین خودرو که در حال حرکت بوده یا کنار خیابان پارک بوده‌اند، برخورد کرده و ۱۱ خودرو دچار آسیب شده است. سپس تریلر وارد پیاده‌رو شده و با تیر برق و چندین درخت و ۲ ساختمان برخورد کرده که حدود ۳ تا ۴ مغازه داشته است.

سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران خاطرنشان کرد: در این حادثه ۳ مرد و یک دختر ۳ ساله شدیدا مصدوم شده‌اند و یک زن جوان در دقایق اولیه جان خود را از دست داده است. همچنین راننده تریلر که مرد ۳۵ بوده از خودرو خارج شده و جزو آمار مصدومان است.

ملکی بیان داشت: یک خودرو همچنان زیر تریلر است که با کمک جرثقیل‌ها دقایقی دیگر خارج می‌شود و ان‌شاءالله کسی داخل این خودرو نباشد و آمار مصدومان و فوتی‌ها زیاد نشود.

وی گفت: کسانی که داخل ساختمان بوده دچار مصدومیت نشده، ولی گرفتار شوک ناشی از حادثه شده‌اند. / همشهری     

مطالب مرتبط
ارسال نظر