ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟

سازمان جهانی بهداشت: آبله میمونی شبیه کرونا نیست

سازمان جهانی بهداشت: آبله میمونی شبیه کرونا نیست یک مدیر سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که نمی‌توان بیماری آبله میمونی را شبیه کووید-۱۹ (کرونا) دانست.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۰ - ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 20
کد خبر: ۲۵۵۰۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ هانس کلوگه مدیر بخش اروپای سازمان جهانی بهداشت (WHO) امروز (سه‌شنبه) تاکید کرد که آبله میمونی، صرف نظر از اینکه نوع جدید یا قدیمی باشد، مثل بیماری کرونا نیست، چون مسوولان می‌دانند چگونه آن را کنترل کنند.

وی که در نشست رسانه‌ای سازمان جهانی بهداشت در این رابطه سخن می‌گفت، افزود: مبارزه با آبله میمونی امکان‌پذیر است و می‌توانیم آن را کنترل کنیم.

این مقام سازمان جهانی بهداشت خاطر نشان کرد که کنترل و مبارزه با بیماری آبله میمونی بستگی به واکنش مسوولان در شرایط حاضر و در سال‌های آینده خواهد داشت.

آبله میمونی، یک عفونت ویروسی است که باعث ضایعات پر از چرک و علائمی شبیه آنفولانزا شده و قابلیت کشتن انسان را دارد. شیوع گونه clade۱b این بیماری در سطح جهانی موجب نگرانی شده است که به نظر می‌رسد با تماس بدنی منتقل می‌شود.

هفته گذشته یک مورد از گونه جدید آبله میمونی در کشور سوئد ثبت شد. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار