المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

ادعای سنتکام درباه نابودی ۳ پهپاد یمنی

ادعای سنتکام درباه نابودی ۳ پهپاد یمنی ستاد مرکزی فرماندهی نیروهای آمریکایی در خاورمیانه مدعی انهدام ۳ پهپاد یمنی شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۳ - ۰۲ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 August 23
کد خبر: ۲۵۵۲۳۵

به گزارش راهبرد معاصر،  از زمان آغاز جنگ غزه در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ آمریکا در نقش بزرگترین حامی مالی، سیاسی، و تسلیحاتی رژیم صهیونیستی عمل کرده و حتی پا را از این مسئله فراتر گذاشته و با اعزام ناوهای هواپیمابر خود به منطقه، از این رژیم جعلی در برابر حملات هوایی محافظت کرده است.

 

بر این اساس، ستاد مرکزی فرماندهی نیروهای آمریکایی در خاورمیانه موسوم به سنتکام با صدور بیانیه‌ای مدعی هدف قرار دادن پهپادهای یمنی شد.

 

این ستاد در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) در این باره مدعی شد: طی ۲۴ ساعت گذشته نیروهای آمریکایی در خاورمیانه موفق به هدف قرار دادن ۲ پهپاد یمنی بر فراز دریای سرخ و یک پهپاد دیگر بر فراز مناطق تحت کنترل انصارالله یمن شد.

 

در ادامه این پیام آمده است: سنتکام بر این باور است این پهپادها تهدیدی مستقیم علیه نظامیان آمریکایی، ائتلاف بین المللی، و آزادی کشتیرانی بین المللی در منطقه بوده است. ما این عملیات‌ها را در راستای حفاظت از آزادی کشتیرانی در آب‌های بین المللی انجام دادیم.

 

تاکنون جنبش انصارالله یمن به ادعاهای مطرح شده از سوی سنتکام واکنشی نشان نداده است./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار