️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد

تدوین برنامه جامع چهارساله تحولی در دیوان محاسبات

تدوین برنامه جامع چهارساله تحولی در دیوان محاسبات رئیس دیوان محاسبات با بیان اینکه رویکرد جدید در این نهاد نظارتی براساس عمل به برنامه تحولی و جامع چهار ساله خواهد بود،گفت: با هماهنگی ارکان دیوان مقرر شد تا ضمن احصای اصلاحات مورد نیاز، برنامه جامع چهار ساله تحولی در این نهاد نظارتی تدوین شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۲ - ۰۲ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 August 23
کد خبر: ۲۵۵۲۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، جلسه هیات عمومی دیوان محاسبات به ریاست سید احمدرضا دستغیب و با حضور دادستان، معاونین، مستشاران، حسابرسان کل و مدیران این نهاد نظارتی برگزار شد.

 
دستغیب در این جلسه با بیان اینکه رویکرد جدید در این نهاد نظارتی براساس عمل به برنامه تحولی و جامع چهار ساله خواهد بود، خاطر نشان کرد: با هماهنگی ارکان دیوان محاسبات مقرر شد تا ضمن احصای اصلاحات مورد نیاز، برنامه جامع چهار ساله تحولی در این نهاد نظارتی تدوین شود که در امتداد سیاست های یک ساله اخیر خواهد بود.

 

رئیس کل دیوان محاسبات کشور با بیان اینکه «لابی‌گری»، «اعمال نفوذ» و «سوء استفاده» در این نهاد نظارتی هیچ جایگاهی ندارد، تاکید کرد: با تمام قدرت و قاطعانه در برابر شکل گیری هرگونه فسادی خواهیم ایستاد و به هیچ وجه کوتاه نخواهیم آمد تا برنامه‌های تحولی در دوره جدید با جدیت هر چه بیشتر اجرایی شود.

 

وی ادامه داد: دیوان محاسبات برای ورود نیروهای مجرب ، بنیه دار و برخوردار از سلامت در این نهاد نظارتی برنامه ریزی خواهد کرد.

 

رئیس کل دیوان محاسبات گفت: پیشبرد امورات و اتخاذ تصمیمات در این نهاد نظارتی باید به افراد باکفایتی سپرده شود که افزون بر دارابودن توامان خصایصی همچون تعهد و تخصص، دچار تعارض منافع نباشند.

 

دستغیب، «خودنظارتی» را به عنوان گام نخست ارزیابی برشمرد و تاکید کرد: دعوت از صاحبنظران برای ارتقاء برنامه جامع چهارساله تحولی این نهاد نظارتی از جمله اقداماتی است که در دستور کار خواهیم داشت.

 

وی ، لازمه اصلاح ساختار بودجه ریزی در کشور را، حرکت از سمت «تفریغ بودجه» به «تدوین بودجه» دانست و تاکید کرد: با توجه به اینکه اخیراً احکام بودجه 1404 کشور صادر شده است، جا دارد تا مسئولان و دست اندرکاران سازمان برنامه و بودجه کشور با حضور در هیئت عمومی دیوان محاسبات، در جریان روند رسیدگی‌های این نهاد نظارتی قرار گرفته و سیاست حرکت از «تفریغ» به سمت «تدوین» بودجه را در پیش بگیرند.

 

شایان ذکر است در این جلسه، اصلاحیات تفریغ بودجه 1402 کل کشور درباره «جزء 1 از بند "ک" تبصره 2» مبنی بر تکلیف دیوان محاسبات پیرامون راه اندازی پایگاه جامع مالی و گردآوری اطلاعات بودجه ای و همچنین «اجزای 1 و 3 از بند "الف" تبصره 14» درخصوص منابع قانون هدفمندی یارانه ها، مورد بحث و بررسی مستشاران و حسابرسان کل قرار گرفت./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار