انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟

تدوین برنامه جامع چهارساله تحولی در دیوان محاسبات

تدوین برنامه جامع چهارساله تحولی در دیوان محاسبات رئیس دیوان محاسبات با بیان اینکه رویکرد جدید در این نهاد نظارتی براساس عمل به برنامه تحولی و جامع چهار ساله خواهد بود،گفت: با هماهنگی ارکان دیوان مقرر شد تا ضمن احصای اصلاحات مورد نیاز، برنامه جامع چهار ساله تحولی در این نهاد نظارتی تدوین شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۲ - ۰۲ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 August 23
کد خبر: ۲۵۵۲۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، جلسه هیات عمومی دیوان محاسبات به ریاست سید احمدرضا دستغیب و با حضور دادستان، معاونین، مستشاران، حسابرسان کل و مدیران این نهاد نظارتی برگزار شد.

 
دستغیب در این جلسه با بیان اینکه رویکرد جدید در این نهاد نظارتی براساس عمل به برنامه تحولی و جامع چهار ساله خواهد بود، خاطر نشان کرد: با هماهنگی ارکان دیوان محاسبات مقرر شد تا ضمن احصای اصلاحات مورد نیاز، برنامه جامع چهار ساله تحولی در این نهاد نظارتی تدوین شود که در امتداد سیاست های یک ساله اخیر خواهد بود.

 

رئیس کل دیوان محاسبات کشور با بیان اینکه «لابی‌گری»، «اعمال نفوذ» و «سوء استفاده» در این نهاد نظارتی هیچ جایگاهی ندارد، تاکید کرد: با تمام قدرت و قاطعانه در برابر شکل گیری هرگونه فسادی خواهیم ایستاد و به هیچ وجه کوتاه نخواهیم آمد تا برنامه‌های تحولی در دوره جدید با جدیت هر چه بیشتر اجرایی شود.

 

وی ادامه داد: دیوان محاسبات برای ورود نیروهای مجرب ، بنیه دار و برخوردار از سلامت در این نهاد نظارتی برنامه ریزی خواهد کرد.

 

رئیس کل دیوان محاسبات گفت: پیشبرد امورات و اتخاذ تصمیمات در این نهاد نظارتی باید به افراد باکفایتی سپرده شود که افزون بر دارابودن توامان خصایصی همچون تعهد و تخصص، دچار تعارض منافع نباشند.

 

دستغیب، «خودنظارتی» را به عنوان گام نخست ارزیابی برشمرد و تاکید کرد: دعوت از صاحبنظران برای ارتقاء برنامه جامع چهارساله تحولی این نهاد نظارتی از جمله اقداماتی است که در دستور کار خواهیم داشت.

 

وی ، لازمه اصلاح ساختار بودجه ریزی در کشور را، حرکت از سمت «تفریغ بودجه» به «تدوین بودجه» دانست و تاکید کرد: با توجه به اینکه اخیراً احکام بودجه 1404 کشور صادر شده است، جا دارد تا مسئولان و دست اندرکاران سازمان برنامه و بودجه کشور با حضور در هیئت عمومی دیوان محاسبات، در جریان روند رسیدگی‌های این نهاد نظارتی قرار گرفته و سیاست حرکت از «تفریغ» به سمت «تدوین» بودجه را در پیش بگیرند.

 

شایان ذکر است در این جلسه، اصلاحیات تفریغ بودجه 1402 کل کشور درباره «جزء 1 از بند "ک" تبصره 2» مبنی بر تکلیف دیوان محاسبات پیرامون راه اندازی پایگاه جامع مالی و گردآوری اطلاعات بودجه ای و همچنین «اجزای 1 و 3 از بند "الف" تبصره 14» درخصوص منابع قانون هدفمندی یارانه ها، مورد بحث و بررسی مستشاران و حسابرسان کل قرار گرفت./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار