تدوین برنامه جامع چهارساله تحولی در دیوان محاسبات-راهبرد معاصر
برنامه هفتم منابع مناسبی برای بالندگی دانشگاه‌ها فراهم کرده است خطیب: امنیت و قدرت ایران مورد اعتراف دوست و دشمن است رئیس جمهور: مسئولان به وعده‌های خود در خدمت‌رسانی به زائران اربعین عمل کنند پیشنهاددیوان‌محاسبات درباره شفافیت منابع هدفمندی یارانه‌ها اطلاعیه جدید سپاه درباره عملیات شهادت هنیه گزارش نیویورک‌تایمز از ترور شهید هنیه دروغ است طحان نظیف: طرح حمایت از مالکیت صنعتی در شورای نگهبان تائید شد دو ابهام شورای نگهبان درباره لایحه عفاف و حجاب مخبر: صهیونیست‌ها سیلی خواهند خورد سردار جلالی: طرح‌های پاسخ سریع به تهدیدات زیستی تدوین شود گفت‌وگوی وزیر کشور عراق و سردار احمدی‌مقدم درباره آخرین اقدامات اربعینی ایران و عراق سخنان هنیه در دیدار با رهبر انقلاب: ۶۰ نفر از خانواده ما در غزه شهید شدند کدام مقامات خارجی امروز با پزشکیان دیدار کردند؟ بیانیه شورای نگهبان: جهان به زودی شاهد نابودی رژیم صهیونیستی خواهد بود واکنش علی لاریجانی به ترور هنیه

تدوین برنامه جامع چهارساله تحولی در دیوان محاسبات

رئیس دیوان محاسبات با بیان اینکه رویکرد جدید در این نهاد نظارتی براساس عمل به برنامه تحولی و جامع چهار ساله خواهد بود،گفت: با هماهنگی ارکان دیوان مقرر شد تا ضمن احصای اصلاحات مورد نیاز، برنامه جامع چهار ساله تحولی در این نهاد نظارتی تدوین شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۲ - ۰۲ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 August 23
کد خبر: ۲۵۵۲۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، جلسه هیات عمومی دیوان محاسبات به ریاست سید احمدرضا دستغیب و با حضور دادستان، معاونین، مستشاران، حسابرسان کل و مدیران این نهاد نظارتی برگزار شد.

 
دستغیب در این جلسه با بیان اینکه رویکرد جدید در این نهاد نظارتی براساس عمل به برنامه تحولی و جامع چهار ساله خواهد بود، خاطر نشان کرد: با هماهنگی ارکان دیوان محاسبات مقرر شد تا ضمن احصای اصلاحات مورد نیاز، برنامه جامع چهار ساله تحولی در این نهاد نظارتی تدوین شود که در امتداد سیاست های یک ساله اخیر خواهد بود.

 

رئیس کل دیوان محاسبات کشور با بیان اینکه «لابی‌گری»، «اعمال نفوذ» و «سوء استفاده» در این نهاد نظارتی هیچ جایگاهی ندارد، تاکید کرد: با تمام قدرت و قاطعانه در برابر شکل گیری هرگونه فسادی خواهیم ایستاد و به هیچ وجه کوتاه نخواهیم آمد تا برنامه‌های تحولی در دوره جدید با جدیت هر چه بیشتر اجرایی شود.

 

وی ادامه داد: دیوان محاسبات برای ورود نیروهای مجرب ، بنیه دار و برخوردار از سلامت در این نهاد نظارتی برنامه ریزی خواهد کرد.

 

رئیس کل دیوان محاسبات گفت: پیشبرد امورات و اتخاذ تصمیمات در این نهاد نظارتی باید به افراد باکفایتی سپرده شود که افزون بر دارابودن توامان خصایصی همچون تعهد و تخصص، دچار تعارض منافع نباشند.

 

دستغیب، «خودنظارتی» را به عنوان گام نخست ارزیابی برشمرد و تاکید کرد: دعوت از صاحبنظران برای ارتقاء برنامه جامع چهارساله تحولی این نهاد نظارتی از جمله اقداماتی است که در دستور کار خواهیم داشت.

 

وی ، لازمه اصلاح ساختار بودجه ریزی در کشور را، حرکت از سمت «تفریغ بودجه» به «تدوین بودجه» دانست و تاکید کرد: با توجه به اینکه اخیراً احکام بودجه 1404 کشور صادر شده است، جا دارد تا مسئولان و دست اندرکاران سازمان برنامه و بودجه کشور با حضور در هیئت عمومی دیوان محاسبات، در جریان روند رسیدگی‌های این نهاد نظارتی قرار گرفته و سیاست حرکت از «تفریغ» به سمت «تدوین» بودجه را در پیش بگیرند.

 

شایان ذکر است در این جلسه، اصلاحیات تفریغ بودجه 1402 کل کشور درباره «جزء 1 از بند "ک" تبصره 2» مبنی بر تکلیف دیوان محاسبات پیرامون راه اندازی پایگاه جامع مالی و گردآوری اطلاعات بودجه ای و همچنین «اجزای 1 و 3 از بند "الف" تبصره 14» درخصوص منابع قانون هدفمندی یارانه ها، مورد بحث و بررسی مستشاران و حسابرسان کل قرار گرفت./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار