شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است حمایت دولت از راه‌آهن حومه‌ای تهران واکنش تهران به ادعاهای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی پزشکیان: هیچ طرح آبی بدون نظر دانشگاه‌ها اجرا نمی‌شود / تصمیم عجولانه یعنی تخریب محیط‌زیست سرلشکر پاکپور: مادران و همسران شهدا الگویی ماندگار برای نسل‌های آینده هستند آغاز رزمایش نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس سرلشکر حاتمی: لحظه‌ای را در ارتقای توان دفاعی از دست نداده‌ایم از تعیین سقف کیفری برای مهریه تا تذکر اقتصادی به پزشکیان پزشکیان: به هیچ قدرت خارجی امید نبسته‌ام/ دیگر پول اضافه چاپ نمی‌کنیم سرلشکر پاکپور: سپاه برای انتقال تجارب ضدتروریستی محدودیتی ندارد قالیباف: توان دفاعی و هسته‌ای ایران را معامله نمی‌کنیم تاکید عراقچی بر نقش دیپلماسی پارلمانی در گسترش تجارت با همسایگان زهرا بهروز آذر: مصوبه کاهش سقف ضمانت اجرای مهریه با سیاست‌های کلی خانواده در تعارض آشکار است

تدوین برنامه جامع چهارساله تحولی در دیوان محاسبات

رئیس دیوان محاسبات با بیان اینکه رویکرد جدید در این نهاد نظارتی براساس عمل به برنامه تحولی و جامع چهار ساله خواهد بود،گفت: با هماهنگی ارکان دیوان مقرر شد تا ضمن احصای اصلاحات مورد نیاز، برنامه جامع چهار ساله تحولی در این نهاد نظارتی تدوین شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۲ - ۰۲ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 August 23
کد خبر: ۲۵۵۲۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، جلسه هیات عمومی دیوان محاسبات به ریاست سید احمدرضا دستغیب و با حضور دادستان، معاونین، مستشاران، حسابرسان کل و مدیران این نهاد نظارتی برگزار شد.

 
دستغیب در این جلسه با بیان اینکه رویکرد جدید در این نهاد نظارتی براساس عمل به برنامه تحولی و جامع چهار ساله خواهد بود، خاطر نشان کرد: با هماهنگی ارکان دیوان محاسبات مقرر شد تا ضمن احصای اصلاحات مورد نیاز، برنامه جامع چهار ساله تحولی در این نهاد نظارتی تدوین شود که در امتداد سیاست های یک ساله اخیر خواهد بود.

 

رئیس کل دیوان محاسبات کشور با بیان اینکه «لابی‌گری»، «اعمال نفوذ» و «سوء استفاده» در این نهاد نظارتی هیچ جایگاهی ندارد، تاکید کرد: با تمام قدرت و قاطعانه در برابر شکل گیری هرگونه فسادی خواهیم ایستاد و به هیچ وجه کوتاه نخواهیم آمد تا برنامه‌های تحولی در دوره جدید با جدیت هر چه بیشتر اجرایی شود.

 

وی ادامه داد: دیوان محاسبات برای ورود نیروهای مجرب ، بنیه دار و برخوردار از سلامت در این نهاد نظارتی برنامه ریزی خواهد کرد.

 

رئیس کل دیوان محاسبات گفت: پیشبرد امورات و اتخاذ تصمیمات در این نهاد نظارتی باید به افراد باکفایتی سپرده شود که افزون بر دارابودن توامان خصایصی همچون تعهد و تخصص، دچار تعارض منافع نباشند.

 

دستغیب، «خودنظارتی» را به عنوان گام نخست ارزیابی برشمرد و تاکید کرد: دعوت از صاحبنظران برای ارتقاء برنامه جامع چهارساله تحولی این نهاد نظارتی از جمله اقداماتی است که در دستور کار خواهیم داشت.

 

وی ، لازمه اصلاح ساختار بودجه ریزی در کشور را، حرکت از سمت «تفریغ بودجه» به «تدوین بودجه» دانست و تاکید کرد: با توجه به اینکه اخیراً احکام بودجه 1404 کشور صادر شده است، جا دارد تا مسئولان و دست اندرکاران سازمان برنامه و بودجه کشور با حضور در هیئت عمومی دیوان محاسبات، در جریان روند رسیدگی‌های این نهاد نظارتی قرار گرفته و سیاست حرکت از «تفریغ» به سمت «تدوین» بودجه را در پیش بگیرند.

 

شایان ذکر است در این جلسه، اصلاحیات تفریغ بودجه 1402 کل کشور درباره «جزء 1 از بند "ک" تبصره 2» مبنی بر تکلیف دیوان محاسبات پیرامون راه اندازی پایگاه جامع مالی و گردآوری اطلاعات بودجه ای و همچنین «اجزای 1 و 3 از بند "الف" تبصره 14» درخصوص منابع قانون هدفمندی یارانه ها، مورد بحث و بررسی مستشاران و حسابرسان کل قرار گرفت./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار