آغاز پرداخت معوقه‌های فرهنگیان بازنشسته از ماه آینده + فیلم افزایش ۶ درجه‌ای دمای هوای تهران تا روز یکشنبه انهدام شبکه فساد مالی در یکی از ادارات قرچک ممنوعیت سراسری طبخ و عرضه کوسه و سفره‌ماهی هشدار وزش باد شدید و گرد و خاک در تهران طی ساعات آینده  ۸۸ ایرانی محبوس در زندان‌های مالزی به کشور منتقل شدند/ انتقال دو زندانی زن مالزیایی از ایران انتصاب سرپرست جدید دانشگاه تهران / محمدحسین امید کیست؟ چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد هشدار وزارت بهداشت در پی وقوع طوفان گرد و غبار مدارس این منطقه فردا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه تعطیل شدند گرد و غبار مدارس برخی شهرهای کردستان را سه‌شنبه تعطیل کرد تمام مدارس این استان فردا (سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت) تعطیل شد ثبت‌نام کلاس اولی‌ها به تعویق افتاد + فیلم نوبت صبح مدارس ۱۴ شهر خوزستان دوشنبه تعطیل شدند تاریخ بارش‌های بهاری در استان‌های مختلف؛ مردم مراقب باد شدید باشند

واکنش تلگرام به دستگیری «پاول دوروف»

تلگرام در بیانیه ای درباره دستگیری پاول دورف در فرانسه اعلام کرد مسئول دانستن مالک پلتفرم درباره محتوایی که کاربران در آن منتشر می کنند غیرمعقولانه است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۰ - ۰۵ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 August 26
کد خبر: ۲۵۵۴۶۵

به گزارش راهبرد معاصر، پاول دوروف مدیر ارشد اجرایی تلگرام شنبه شب در فرودگاهی در فرانسه دستگیر شد. طبق گزارش رسانه های فرانسوی این دستگیری بخشی از تحقیقات اولیه درباره شیوه آسانگیرانه نظارت بر پیام رسان و ناتوانی در کنترل فعالیت های مجرمانه بود.

 

همچنین تلگرام به عدم همکاری با پلیس متهم شده است. در همین راستا عصر دیروز تلگرام بیانیه ای در کانال رسمی خبری خود و همچنین پلتفرم ایکس منتشر و اعلام کرد دوروف هیچ چیزی برای پنهان کردن ندارد و ادعای اینکه تلگرام یا مالک آن مسئول سواستفاده کاربران از آن هستند نیز نامعقول است.

 

در متن بیانیه مذکور آمده است: تلگرام از قوانین اتحادیه اروپا از جمله قانون سرویس های دیجیتال پیروی می کند و سیستم نظارت بر محتوای آن مبتنی بر استانداردهای صنعت و به طور مداوم در حال ارتقا است.

 

طبق گزارش بی بی سی، نگرانی‌ها درباره تحقیقات فعلی شامل ناتوانی تلگرام در مقابله با قاچاق مواد مخدر، محتوای سواستفاده جنسی از کودکان و فعالیت های کلاهبردارانه است.

 

از سوی دیگر رسانه NPR آمریکا در خبری اعلام کرد دفتر دادستانی پاریس امروز(دوشنبه) بیانیه ای منتشر می کند. درهمین راستا تلگرام در بیانیه خود نوشت: ما منتظر حل فوری این وضعیت هستیم./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده