کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران

روسیه: فرانسه درخواست ما برای دسترسی دیپلماتیک به دوروف را نادیده می‌گیرد

روسیه: فرانسه درخواست ما برای دسترسی دیپلماتیک به دوروف را نادیده می‌گیرد نمایندگی دیپلماتیک روسیه اعلام کرد که مقامات فرانسوی همچنان به درخواست سفارت روسیه برای دسترسی کنسولی به «پاول دوروف» بنیانگذار و مدیرعامل پیام‌رسان تلگرام پاسخ نداده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۴ - ۰۷ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 August 28
کد خبر: ۲۵۵۷۷۰

به گزارش راهبرد معاصر، «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه فرانسه چندی پیش به اسپوتنیک گفته بود که مسکو درخواست دسترسی کنسولی به دوروف کرده است.

نمایندگی روسیه روز چهارشنبه به خبرگزاری اسپوتینک اعلام کرد: «ما در خواست دسترسی را ارسال کرده‌ایم، اما تاکنون پاسخ از مقامات فرانسوی نگرفته‌ایم».

«پاول دوروف» کارآفرین سرشناس روسیه‌ای در حوزه فن‌آوری و مدیرعامل شرکت تلگرام که شهروندی فرانسه را نیز دارد، اواخر روز شنبه به فاصله کمی بعد از فرود آمدن هواپیمای حامل وی در فرودگاه «لو بورژه» شهر پاریس به اتهام «تروریسم، قاچاق مواد مخدر و پولشویی» دستگیر شد.

خبرگزاری فرانسه نیز به نقل از منابع خود خبر داد که با گذشت تقریباً چهار روز بازجویی توسط بازرسان فرانسوی، دوروف به مقامات قضایی تحویل داده شد تا در مورد اقدامات بعدی تصمیم گیری شود.

یک قاضی پاریس تصمیم خواهد گرفت که آیا علیه بنیانگذار تلگرام اتهامات وارده را مطرح کند یا نه و سپس دادگاه در مورد بازداشت یا آزادی او که احتمالاً محدودیت‌هایی علیه او را شامل می‌شود، تصمیم می‌گیرد.

منابع نزدیک به تحقیقات گفته اند دوروف به ظن ۱۲ جرم مربوط به عدم کنترل محتوای افراطی و مجرمانه در تلگرام تحت بازجویی قرار دارد.

طبق گزارش منابع خبری، «پاول دوروف»، مدیرعامل تلگرام در حال حاضر برای ملاقات با یک قاضی تحقیقی از بازداشت پلیس آزاد و منتقل شده است./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار