انفجار در «باجور» پاکستان؛ ۴ مقام دولتی کشته شدند اسلامی: پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران ادامه خواهد داشت مادورو: از واتس‌اپ برای جاسوسی و کشتار استفاده می‌شود؛ آن را حذف کردم نظر ترامپ درباره جنسیت همسر ماکرون! سنای آمریکا لایحه مالیاتی ترامپ را تصویب کرد ادعای رویترز: ایران آماده مین‌گذاری تنگه هرمز است ادامه پرواز پهپاد‌های مشکوک در عراق / سقوط ۲ پهپاد در سلیمانیه اسپوتنیک: برنامه هسته‌ای ایران کمترین آسیب را دیده است ترامپ: اسراییل با آتش بس ۶۰ روزه در غزه موافقت کرده است السودانی: تلاش برای فروپاشی نظام ایران پیامد‌های خطرناکی برای منطقه دارد عراقچی: میزان آسیب‌ها به «فردو» خیلی جدی و زیاد بوده است/ فناوری هسته‌ای ایران را با بمباران نمی‌توان از بین برد واکنش گروسی به تلاش مصر برای احیای روابط میان آژانس و ایران ایران خواستار تعلیق فوری کنست اسرائیل در اتحادیه بین‌المجالس شد اتحادیه اروپا آماده پذیرش تعرفه جهانی ۱۰ درصدی برای صادرات به آمریکا شد ادعا‌های واهی گروه ۷ علیه حقوق هسته‌ای مشروع ایران

رسانه غربی: پاول دوروف فرانسه را ترک کرد

منابع مطلع به رسانه فرانسوی گفته‌اند «پاول دوروف» موسس پیام‌رسان تلگرام که به دلیل اتهاماتی در فرانسه بازداشت شده بود، پس از موافقت قاضی تحقیق پرونده او، اجازه پیدا کرده فرانسه را ترک کند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۴ - ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 15
کد خبر: ۲۷۳۶۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، یک منبع مطلع گفت که «پاول دوروف» بنیان‌گذار شبکه اجتماعی تلگرام که در سفری به فرانسه بازداشت و با اتهامات متعددی مرتبط با تسهیل جنایت سازمان‌یافته روبه‌رو شده بود، اجازه پیدا کرده این کشور اروپایی را ترک کند.

این منبع به خبرگزاری فرانسه گفت: او امروز صبح فرانسه را با مجوز مقامات کشور ترک کرد.

به گفته یک منبع مطلع دیگر، یک قاضی تحقیق به او اجازه داده است که «چند هفته» فرانسه را ترک کند.

منبع مطلع سومی نیز گفته دوروف عازم دوبی شده است.

یک سخنگوی تلگرام از اظهارنظر در این باره خودداری کرده و گفت که تلگرام بعدا بیانیه‌ای در این باره صادر خواهد کرد.

یک منبع نزدیک به پرونده دوروف در فرانسه گفت که قاضی تحقیق با درخواست دوروف طی چند روز گذشته، برای تغییر در شرایط نظارت بر او را پذیرفته است.

دوروف که اکنون ۴۰ ساله است، در اوت ۲۰۲۴ در فرودگاه لو بورژه در حومه پاریس به دلیل اتهام‌های متعددی مرتبط با پیام‌رسانی که تاسیس کرده بود، بازداشت شد. او از خروج از فرانسه منع شده بود.

دوروف پس از چند روز بازرسی به چندین مورد از عدم کنترل محتوای افراطی و تروریستی متهم و با وثیقه‌ای به مبلغ پنج میلیون یورو آزاد شد.

دوروف که گذرنامه روسی، فرانسوی و اماراتی دارد، در ابتدا از بازداشت خود انتقاد کرده بود، اما از آن موقع، اقداماتی را انجام داده است که به نظر می‌رسد با خواسته‌های پاریس موافقت کرده است.

به گفته یک منبع مطلع، او در ژانویه به بخش دادرسی دادگاه تحقیقات گفته بود که «متوجه جدیت تمامی این اتهامات است.»/ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار