تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

دستور پزشکیان برای جلوگیری از آغاز هرگونه پروژه عمرانی

سرپرست استانداری آذربایجان شرقی گفت: در دولت چهاردهم با دستور رئیس جمهور، پروژه‌ای شروع نخواهد شد مگر اعتبار آن تامین مالی شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۱ - ۰۸ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 August 29
کد خبر: ۲۵۵۷۹۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ تراب محمدی در آیین بهره‌برداری از یک واحد تولیدی در مراغه به‌مناسبت هفته دولت، با تأکید بر رفع مواتع سرمایه‌گذاری، گفت: یکی از برکات سرمایه‌گذاری و ایجاد اشتغال کاهش آسیب‌ها و ناهنجاری‌های اجتماعی است.

وی گفت: زنجیره ارزش در شهرستان مراغه که دارای باغات و محصولات کشاورزی متنوع است باید اتفاق بیفتد.

سرپرست استانداری آذربایجان‌شرقی تاکید کرد: آذربایجان شرقی با دارا بودن ۵۷ شهرک صنعتی یک استان مهم در کشور به شمار رفته و در زمینه‌های مختلف تولیدی از جمله در صنایع فولادی، غذایی و قطعه‌سازی پیشرو است.

محمدی ادامه داد: یکی از سیاست‌های مهم دولت سیزدهم احیای واحد‌های راکد بود که در این راستا ۷۰۲ واحد صنعتی، خدماتی و کشاورزی احیا و به چرخه تولید و خدمات رسانی بازگشتند.

وی افزود: تکمیل طرح‌های نیمه تمام نیز از دیگر سیاست‌های دولت سیزدهم بود.

سرپرست استانداری آذربایجان شرقی به دستور رئیس جمهور پزشکیان اشاره کرد و گفت: در دولت چهاردهم نیز با دستور رئیس جمهور، پروژه‌ای شروع نخواد شد مگر اعتبار آن تامین مالی شود.

محمدی به تسهیل سرمایه گذاری در استان تاکید کرد و گفت: باید موانع موجود در مسیر سرمایه گذاری و تولید را از میان برداریم تا سرمایه گذاران با رغبت کامل در این گام بردارند.

وی با اشاره به اینکه واحد پیگیری در استانداری آذربایجان شرقی ایجاد شده است گفت: حلقه مفقوده مدیریت امروزی پیگیری است و تمام ادارات باید واحد نظارت و پیگیری را فعال کنند تا مشکلات پیش رو مرتفع گردد.

سرپرست استانداری آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه دولت به تنهایی نمی‌تواند جوابگوی نیاز‌های اشتغالزایی کشور باشد ادامه داد: سرمایه گذاران دین خود را با سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال در کشور ادا می‌کنند، بنابراین باید با ایجاد زیر ساخت‌های مورد نیاز، شرایط را برای حضور سرمایه گذاران فراهم کنیم.

محمدی با تاکید بر اینکه تنگ‌نظری در برابر سرمایه‌گذاری توجیهی ندارد، گفت: دولت در خدمت سرمایه گذاری بوده و هر جایی که مانعی وجود دارد موظفیم آن‌ها را برطرف نماییم.

وی ابراز امیدواری کرد که با استقرار دولت جدید، بانک‌ها هم از حالت انقباظی خارج شوند و از طریق پشتیبانی مالی بتوانند تولید را تسهیل کنند. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار