سرلشکر موسوی: ترور یهودیان عملیات فریب رژیم صهیونی برای القای یهودی ستیزی است زینب سلیمانی: حاج قاسم تاکید داشت شب یلدا با حافظ خوانی و دورهمی خانوادگی برگزار شود سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس: ارز ترجیحی تا پایان سال جاری حذف نخواهد شد اعزام ناوگروه‌های ۱۰۳ و ۱۰۴ ارتش به مأموریت‌های بین‌المللی واکنش سخنگوی دولت به اظهارات قالیباف درباره احتمال استیضاح وزرا مدارس و ادارات فردا با ۲ ساعت تأخیر آغاز می‌شوند سران قوا تشکیل جلسه دادند ضارب فرمانده انتظامی مشهد در مراسم مرحوم خسرو علیکردی شناسایی و بازداشت شد تردد شناورها در سواحل استان بوشهر ممنوع است ابوترابی: مسئولان درباره مشکلات اقتصادی و راه‌حل آن با مردم سخن بگویند اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید پزشکیان: شرایط آمریکا برای مذاکره را نمی‌پذیریم سخنگوی سپاه: هدف اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه نابودی مؤلفه‌های اقتدار و براندازی نظام بود پزشکیان: چیزی که می‌تواند ما را از مسیر باز دارد، اختلاف و خودمحوری است

در گفتگوی تلفنی پزشکیان با رئیس شورای اروپا چه گذشت؟

رئیس جمهور گفت: اعمال استاندارد‌های دوگانه از سوی آمریکا و برخی کشور‌های غربی موجب گستاخی بیشتر رژیم صهیونیستی در ارتکاب ترور و جنایت فجیع در غزه و همینطور کشور‌های منطقه شده و صلح و امنیت منطقه و جهان را بیش از پیش به خطر انداخته است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۶ - ۲۱ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 11
کد خبر: ۲۵۴۱۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ در تماس تلفنی «شارل میشل» رئیس شورای اروپا با دکتر مسعود پزشکیان رئیس جمهوری اسلامی ایران، دو طرف درباره مناسبات ایران و اروپا، راهکار‌های از سرگیری مذاکرات مربوط به توافق هسته‌ایی و بحران ناشی از جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و اقدامات تروریستی ان در منطقه تبادل نظر کردند.

رئیس جمهور در این گفت وگوی تلفنی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران همواره حامی صلح، آرامش و ثبات در همه جهان و برای همه ملت‌ها بوده و معتقد است هر روندی و در هر نقطه‌ای از جهان که این ارزش‌ها را به مخاطره بیندازد باید متوقف شود، افزود: اعمال استاندارد‌های دوگانه از سوی آمریکا و برخی کشور‌های غربی موجب گستاخی بیشتر رژیم صهیونیستی در ارتکاب ترور و جنایت فجیع در غزه و همینطور کشور‌های منطقه شده و صلح و امنیت منطقه و جهان را از بیش از پیش به خطر انداخته است.

پزشکیان همچنین در واکنش به ابراز تمایل رئیس شورای اروپا برای از سرگیری گفتگو‌ها درباره توافق هسته‌ای، وجود اعتماد و تامین منافع متقابل را اساس توافق دانست و افزود: اگر دو طرف به همه تعهدات خود عمل کنند و اعتماد ایجاد شود، علاوه بر احیای توافق هسته‌ای می‌توان درباره دیگر مسائل فیمابین نیز گفتگو کرد.

رئیس جمهور با تأکید بر ضرورت تثبیت نظم چند قطبی در جهان، سیاست‌ها و اقدامات آمریکا در اعمال فشار به کشور‌هایی مانند جمهوری اسلامی ایران و تلاش برای محروم کردن آنها از همه حقوق و منافع خود را تلاش آمریکا برای جلوگیری از تثبیت نظم جدید جهانی و از موانع تحقق ثبات و آرامش در جهان دانست.

تأکید بر علاقه مندی کشور‌های اروپایی برای ارتقای سطح روابط با ایران

رئیس شورای اروپا نیز در این گفت وگوی تلفنی ضمن ابراز امیدواری برای آغاز مسیر تعامل موثر ایران و اتحادیه اروپا بر پایه تامین منافع متقابل و رفع موانع تعامل گسترده‌تر فی مابین، بر تمایل کشور‌های اروپایی برای ارتقای سطح روابط با ایران تأکید کرد.

شارل میشل درباره وقایع غزه هم بر رعایت حقوق انسان‌دوستانه، توقف حملات، برقراری آتش‌بس و امدادرسانی گسترده به مردم غزه و به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطینی تأکید کرد. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار