ضریب بومی‌گزینی در آزمون‌های استخدامی ۴۰ درصد افزایش یافت قوانین مرخصی معلمان و کارمندان دولت جزئیات جذب ٩٠ هزار نیروی فرهنگیان برای آموزش و پرورش خبر خوش برای آموزش و پرورشی‌ها: افزایش سن داوطلبان فرهنگیان تا ۳۰ سال و تعدیل مصوبه تاثیر معدل در کنکور به‌زودی ابلاغ می‌شود ماجرای پیدا شدن پیکر ۷۴ نفر در سد کرج چه بود؟ خبر مهم نماینده مجلس درباره قانون جدید مهریه؛ مجازات برای این مردان که طلاق می‌خواهند ارتقای رتبه معلمان مدارس محروم، روستایی و استثنایی از مهر امسال پای دادستانی به کلیپ غیراخلاقی بازیکن ملوان کشیده شد/ تشکیل پرونده قضایی چین ویزای جدیدی برای جذب نخبگان فناوری جهان معرفی کرد نارضایتی وزیر آموزش و پرورش از وضعیت سرانه آموزشی در این استان مشخصات دوربین گلکسی S26 و S26 پلاس سامسونگ + ظرفیت باتری جزییات تعطیلی مدارس استان تهران فردا سه شنبه ۲۰ آبان ماه ۱۴۰۴ شاخص آلودگی هوا تهران امروز دوشنبه ۱۹ آبان فروش طرح ترافیک به مدت ۴۸ ساعت در پایتخت ممنوع شد کارکنان دارای بیماری زمینه‌ای در۱۰شهرستان تهران می‌توانند دورکاری کنند مدارس و ادارات تهران فردا دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ تعطیل شد؟

بازداشت مرد مهاجم به خودروی یک زن در خیابان

مرکز اطلاع‌رسانی پلیس پایتخت از بازداشت فرد مهاجمی که به خودروی یک زن حمله‌ور شده بود خبر داد که فیلم آن بازتاب گسترده‌ای در فضای مجازی داشت.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۷ - ۰۹ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 August 30
کد خبر: ۲۵۵۸۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، چندی پیش ویدئویی از حمله مردی مهاجم به خودروی یک زن در فضای مجازی منتشر شد که در توضیح آن اینطور گفته شده بود که دلیل حمله به خودروی این زن، عدم رعایت حجاب از سوی راننده بوده است. ویدئویی که به سرعت با همین عنوان در فضای مجازی بازنشر پیدا کرد.

حالا مرکز اطلاع‌رسانی پلیس پایتخت از بازداشت این فرد مهاجم خبر داد و اعلام کرده که این موضوع ارتباطی به حجاب نداشته است.

برابر آنچه که پلیس منتشر کرده است، «پلیس فردی را که در خیابان بر سر رانندگی با راننده خانمی درگیر و موجب وارد شدن خسارت به خودروی سواری وی شده بود بازداشت کرد.»

همچنین برابر اظهارات خانم راننده که از سوی پلیس منتشر شده است، «این اتفاق مجادله‌ای در مورد رانندگی این زن بوده و ارتباطی با موضوع حجاب نداشته است.»

در حال حاضر فرد مهاجم توسط پلیس بازداشت شده و پس از تشکیل پرونده برای ادامه روند رسیدگی به جرم به دادسرا ارجاع شده است./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار