پزشکیان: رعایت قوانین عفاف و حجاب باید از سوی مدیران و کارکنان دستگاه‌ها آغاز شود /توصیه جدی رئیس جمهور به صدا و سیما ابلاغ آیین‌نامه نظام بودجه‌ریزی و پرداخت مبتنی بر عملکرد در دستگاه‌های اجرایی تعیین تکلیف پرداخت فوق العاده خاص کارمندان فرمانده سپاه عاشورا: هیچ جاسوسی در دفاع مقدس ۱۲ روزه در آذربایجان شرقی دستگیر نشد عارف: حمله به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران نقض فاحش موازین بین‌المللی است/ سند همکاری‌های اعضای شانگهای امضا شد جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟

لاریجانی بر حمایت‌ ایران از حفظ تمامیت ارضی سوریه تاکید کرد

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه خدشه به تمامیت ارضی سوریه، مشکلات مردم سوریه را افزایش می‌دهد، گفت: جمهوری اسلامی ایران از امنیت و ثبات سوریه حمایت خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۸ - ۲۹ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 21
کد خبر: ۲۵۵۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی لاریجانی روز دوشنبه در دیدار عدنان محمود سفیر سوریه در تهران اظهار داشت: حفظ تمامیت ارضی سوریه همیشه مورد نظر جمهوری اسلامی ایران بوده و از این دیدگاه با سایر کشورها رایزنی لازم را می‌کند.

 

وی با بیان اینکه خدشه به تمامیت ارضی سوریه، مشکلات مردم سوریه را افزایش می‌دهد، افزود: جمهوری اسلامی ایران از امنیت و ثبات سوریه حمایت خواهد کرد.

 

علیرغم توافق ترکیه با آمریکا مبنی بر توقف جنگ، تجاوز ترکیه به سوریه همچنان ادامه دارد

عدنان محمود سفیر سوریه در تهران نیز در این دیدار با اشاره به تجاوز ترکیه به خاک سوریه، اظهار داشت: علیرغم توافق ترکیه با آمریکا مبنی بر توقف جنگ، تجاوز ترکیه به سوریه همچنان ادامه دارد و ارتش ترکیه نیروهایی را به مرز و داخل خاک سوریه اعزام کرده است.

 

وی بیان کرد: حتی روز گذشته اردوغان تأکید کرد منطقه امنی که ترکیه به دنبال ایجاد آن در سوریه است، ۴۴۴ کیلومتر طول و ۳۲ کیلومتر عمق خواهد داشت.

 

سفیر سوریه در تهران ضمن تشکر از تلاش‌های جمهوری اسلامی ایران، ادامه داد: با شکست طرح آمریکا در سوریه، باید از ایجاد منطقه امن مورد نظر ترکیه جلوگیری شود.

 

منبع: ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار