اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد شهادت محیط‌بان پارک ملی گلستان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز انتشار تصویر جاسوس موساد که امروز اعدام شد/ روزبه وادی که بود؟ ماجرای مشکل حقوقی املاک آموزش و پرورش چیست؟ گرمازدگی باعث آسیب به اندام‌های حیاتی می‌شود محرومیت ۵۰ درصد موالید کشور از شیر مادر کشف ۳ ریزپرنده و کلت جنگی از سوداگر مرگ در پیشوا

اولین محموله تاکسی برقی‌های چینی به ایران رسید

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: محموله ۱۵۰ دستگاه تاکسی‌ برقی اکنون به بندرعباس رسیده است و محموله اتوبوس‌ برقی‌ها هم بزودی می‌رسد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۷ - ۱۲ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 02
کد خبر: ۲۵۶۱۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، محسن هرمزی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران پیرامون ورود محموله تاکسی‌های برقی از چین به بندرعباس گفت: محموله ۱۵۰ دستگاه تاکسی‌های برقی اکنون به بندرعباس رسیده است.

 

وی با اشاره به اینکه ۱۵۰ دستگاه تاکسی برقی اکنون در بندر رجایی بندرعباس آماده ترخیص است، اظهار داشت: نخستین محموله اتوبوس‌های برقی نیز به زودی به بندرعباس می‌رسد.

 

وی ادامه داد: ما مجوز کمیسیون ذخایر ارزی بانک مرکزی را برای تأمین ۲۷ هزار و ۵۰۰ دستگاه تاکسی برقی دریافت کردیم و روند آن طی می‌شود.

 

وی تاکید کرد: سرعت ساخت تاکسی‌ها در شرکت سازنده طرف قرارداد بالاست و ظرف چهار ماه کل محموله وارد شهر خواهد شد.

 

هرمزی با بیان اینکه ۱۱۰ دستگاه اتوبوس برقی نیز در سه بخش تحویل گرفته خواهد شد، اظهار کرد: این اتوبوس‌ها از محل دو هزار و ۵۰۰ دستگاه تأمین می‌شود.

 

وی یادآور شد: بانک مرکزی موضوع قرارداد ما را تصویب کرده و مسیرها هماهنگ شده و ضمانت‌های انجام شده و ادامه خواهد داشت.

 

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با بیان اینکه در حال حاضر اتوبوس و تاکسی در اولویت خرید شهرداری تهران قرار دارد، گفت: تاکسی‌ها و اتوبوس‌هایی که وارد خواهد شد جریان زندگی در شهر را تغییر خواهد داد.

 

وی با اشاره به اینکه تا امروز به اندازه کل دوره گذشته تاکسی جدید وارد کردیم، گفت: ما در اتوبوسرانی با عقب ماندگی جدی روبه رو بودیم و اتوبوس‌ها کاملاً فرسوده بودند./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار