مدارس ابتدایی این استان‌ها چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ مجازی شد وزارت بهداشت: پیش‌بینی می‌شود که یک پیک دیگر بیماری‌های تنفسی در پیش داشته باشیم پاسخ پلیس به انتشار محتوای جعلی مرتبط با QR گواهینامه رانندگی سقف پاداش خدمت بازنشستگان دولت ۱۴۰۴ کارمندان و فرهنگیان + نحوه محاسبه پاداش پایان خدمت اطلاعیه مهم برای داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ و فرهنگیان شرط آموزش و پرورش برای تعطیلات زمستانی آلودگی تهران ماندگار می‌شود بازداشت یکی دیگر از اعضای شورای شهر کرمانشاه/ صدور قرار تأمین برای ۱۳ نفر از عوامل شهرداری و شورا باند فساد سازمان‌یافته در شهرداری بجنورد متلاشی شد توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟

ترخیص محموله ۱۶ تنی مواد اولیه تولید آنتی بیوتیک

رئیس کل دادگستری هرمزگان گفت: به فاصله ۱۰ روز پس از آزادسازی محموله ۱۶ تنی آنتی بیوتیک از گمرک شهید رجایی بندرعباس با دستور ویژه قضایی، دومین محموله ۱۶ تنی مواد اولیه آنتی بیوتیک نیز ترخیص و به صنایع داروسازی تحویل داده شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۸ - ۱۲ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 03
کد خبر: ۱۶۱۹۵۵

به گزارش راهبرد معاصر، مجتبی قهرمانی، رئیس کل دادگستری هرمزگان اظهار کرد: در راستای اجرای دستور ریاست قوه قضاییه مبنی بر ورود دستگاه قضایی به مسئله کمبود دارو و کمک و مساعدت مسئولان قضایی به دولت در امر کنترل بازار در این حوزه به فاصله ۱۰ روز پس از آزادسازی محموله ۱۶ تنی آنتی بیوتیک از گمرک شهید رجایی بندرعباس با دستور قضایی، دومین محموله ۱۶ تنی مواد اولیه آنتی بیوتیک نیز ترخیص و به صنایع داروسازی تحویل داده شد.

 

وی ادامه داد: با توجه به اعلام واردکنندگان و صنایع تولید دارو، این شرکت ها با توجه به افزایش تقاضا درباره آنتی‌بیوتیک‌های خوراکی در مقطعی دچار کمبود ماده اولیه شده بودند که خوشبختانه با ورود دستگاه قضایی و صدور دستورات ویژه برای رفع موانع ترخیص محموله‌های موجود در گمرکات و دیگر مبادی ورودی، در حال حاضر ماده اولیه تولید این نوع آنتی‌بیوتیک‌ها ترخیص و صنایع مذکور در حال تولید این اقلام دارویی است.

 

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان گفت: بنابر اعلام مسئولان صنایع داروسازی، با تحویل محموله های مورد نیاز، مشکل مواد اولیه آنها برطرف شده و حدود شش میلیون واحد آنتی بیوتیک شامل ۱۵ محصول (کپسول، شربت، سوسپانسیون‌ها و...) در همین هفته به مقدار فراوان به داروخانه‌ها تحویل خواهد شد. 

 

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان ضمن قدردانی از دولت و دستگاه های متولی که در این رابطه با مسئولان قضایی همکاری لازم را داشته‌اند، افزود: خوشبختانه با ورود دستگاه قضایی به موضوع و در نتیجه عملکرد خوب دستگاه‌های اجرایی و صاحبان کالا و البته با اطلاع رسانی به موقع موضوع از طریق رسانه‌ها در ۱۰ روز اخیر، با ترخیص این محموله‌های بزرگ مواد اولیه تولید آنتی بیوتیک، بخش قابل توجهی از نیاز کشور به این اقلام دارویی برطرف شد.

 

گفتنی است، سه‌شنبه ۱ آذر ۱۴۰۱ نیز نخستین محموله ۱۶ تنی مواد اولیه تولید آنتی بیوتیک موجود در گمرک شهید رجایی بندرعباس با اقدام به موقع دستگاه قضایی، ترخیص و پس از بارگیری به صنایع و شرکت های تولید کننده دارو ارسال شد.

 

قهرمانی از فعالان حوزه دارو خواست به محض برخورد با هرگونه مانع در فرآیند ترخیص و خروج مواد اولیه و دارو به دستگاه قضایی استان مراجعه کنند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار