ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

رئیس مرکز جذب اعضای هیات علمی منصوب شد

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی، «حسینعلی قبادی» را به عنوان «رئیس مرکز جذب اعضای هیات علمی» این وزارت منصوب کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۱ - ۱۵ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 05
کد خبر: ۲۵۶۳۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسین سیمایی صرّاف طی حکمی خطاب به حسینعلی قبادی نوشته است؛ نظر به مراتب تعهد تخصص و تجارب ارزشمند جنابعالی به موجب این حکم به عنوان «رئیس مرکز جذب اعضای هیات علمی» وزارت علوم تحقیقات و فناوری منصوب می‌شوید. انتظار می‌رود با پیروی از آموزه‌های اسلامی، مبانی علمی، راهبرد‌های اساسی دولت وفاق ملی و با جلب مشارکت همکاران آن مرکز، ضمن اصلاح ساختارها، بهینه‌سازی فرآیند‌ها و روزآمدسازی آئین‌نامه‌ها و به کارگیری روش‌های نوین، اقدامات اساسی را برای جذب اعضای هیات علمی متخصص و متعهد و تأمین منابع انسانی نخبه و کارآمد در دانشگاه‌ها به عمل آورید.

وزیر علوم افزود: مقتضی است با برنامه‌ریزی و کارشناسی دانش‌بنیان برای تحقق اسناد فرادستی از جمله نقشه جامع علمی کشور، سند دانشگاه اسلامی، بیانیه گام دوم و برنامه ارائه شده به مجلس شورای اسلامی و دیپلماسی و مرجعیت علمی اهتمام ورزید.

حسینعلی قبادی، متولد ۱۳۳۷ عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس در رشته زبان و ادبیات فارسی است. وی حائز رتبه در جشنواره خوارزمی، جشنواره رساله دکتری برتر سال، جشنواره قلم زرین و جشنواره ادبی جلال آل احمد و پژوهشگر برتر سال در دانشگاه تربیت مدرس شده است.

وی همچنین عضو هیات تحریریه مجلات معتبر و چندین انجمن علمی، سردبیر مجله پژوهش زبان و ادبیات فارسی است و در کنار سوابق اجرایی، در همایش‌های متعدد بین‌المللی داخل و خارج کشور سخنرانی علمی داشته است. از وی تاکنون ۱۱۷ مقاله علمی-پژوهشی، بیش از ۴۰ مقاله کنفرانسی و ۹ جلد کتاب نشر یافته است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همچنین در نامه‌ای جداگانه، از خدمات و تلاش‌های محمد خلج امیرحسینی رئیس سابق مرکز جذب اعضای هیات علمی، در مدت تصدی این مسئولیت قدردانی کرد. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر