دومین فراخوان جذب دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی-راهبرد معاصر
تراشه هوآوی، راهگشای چین در توسعه فناوری جراحی با هوش مصنوعی اعلام جزئیات تازه درباره متناسب سازی حقوق بازنشستگان وقتی پوست موز تبدیل به انرژی پاک می‌شود نورالینک برای آزمایش انسانی تراشه‌های مغزی خود در کانادا مجوز دریافت کرد بازگشت ۶۰ دانشجوی اخراجی علوم پزشکی به تحصیل ماجرای خودکشی دانشجوی دختر دانشگاه رازی چه بود؟  انتقال زباله‌های ساری به تهران صحت دارد؟ اعلام جرم سازمان بازرسی تهران علیه تعاونی‌های بدقول مسکن مهر معاون قوه قضاییه: سرقت به عنوان اولین جرم کشور شناسایی شده است هشدار آرایشگران درباره افزایش موارد قارچ پوستی ناشی از کوتاهی مو با ابزار‌های غیربهداشتی پنجشنبه‌ها برای بانوان کارمند این استان تعطیل اعلام شد+ جزئیات آخرین خبر از انتصابات در وزارت آموزش و پرورش هشدار نارنجی هواشناسی؛ رگبار و رعد و برق در ۲۴ استان / احتمال آبگرفتگی معابر بیمه تکمیلی بازنشستگان برقرار شد بیمار ایدزی با مصرف دارو، هم می‌تواند ازدواج کند و هم بچه‌دار شود

دومین فراخوان جذب دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی

دومین فراخوان جذب اعضای هیات علمی در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی بهمن ماه جاری اعلام خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۰۱:۰۳ - ۱۱ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 01
کد خبر: ۲۲۱۳۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ اولین فراخوان جذب اعضای هیات علمی در سال ۱۴۰۲ دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی از چهارم شهریورماه جاری آغاز شد و تا ۱۸ این ماه ادامه داشت. طبق اعلام وزارت علوم، برای اولین بار این فرصت فراهم شد تا دانش آموختگان دکتری که فاقد کارت پایان خدمت هستند و یا در حال طی دوره خدمت نظام وظیفه هستند، به شرط نداشتن غیبت، در فراخوان جذب شرکت کرده و وارد رقابت جذب شوند.

طبق قول مساعد ستاد کل نیرو‌های مسلح، این مشمولان اگر موفق به طی فرایند جذب دانشگاه‌ها شوند به عنوان عضو هیات علمی پیمانی محسوب شده و دوران تعهد خدمت وظیفه را در دانشگاه طی می‌کنند.

همچنین برای اولین بار قبل از آغاز فراخوان، مجوز‌های استخدامی از سازمان‌های امور اداری و استخدامی و برنامه و بودجه اخذ شده و برای افرادی که فرآیند جذب را طی و حکم تایید هیات مرکزی جذب را دریافت کنند، بلافاصله ردیف استخدامی تعریف می‌شود.

ظرفیت پذیرش در این دوره حدود ۱۶۰۰ عضو هیات علمی در دانشگا‌های دولتی و حدود ۱۴۰۰ عضو در موسسات غیر دولتی اعلام شد و این امکان فراهم شده است که افرادی که جزو سه نفر اول فرایند جذب در هر کد رشته محل باشند، اگر به عنوان عضو هیئت علمی انتخاب نشوند و دارای شرایط علمی و عمومی باشند؛ بتوانند به عنوان حق التدریس در دانشگاه‌های دولتی و عضو پیمانی در موسسات آموزش عالی غیر دولتی مشغول فعالیت علمی آموزشی شوند.

وزارت علوم تاکید کرده است که تنها مسیر جذب عضو هیات علمی در دانشگاه‌های زیرمجموعه وزارت علوم صرفا از طریق فراخوان عمومی جذب است و متقاضیان در بازه زمانی ۴ تا ۱۶ شهریورماه می‌توانند نسبت به ثبت نام در فراخوان اقدام کنند.

بر اساس آمار اعلام شده تعداد ۱۳ هزار و ۱۰۰ نفر نام نویسی کردند. این تعداد مشابه تعداد فراخوان سال قبل، اما نسبت به فراخوان قبلی خالص‌تر است. زیرا کف معدل و سن در ثبت نام لحاظ شده است.

وضعیت به گونه‌ای بود که افراد در فراخوان‌های قبلی با هر معدلی ثبت نام و پس از آن دانشگاه‌ها این افراد را غربالگری می‌کردند و در مواردی که نظارت کافی نبود شخص تا آخرین مرحله پیش می‌رفت و بعد مشاهده می‌شد.

تعداد ۱۳ هزار نفر متقاضی فراخوان اخیر هر کدام ۳ ظرفیت انتخاب کردند که حدود ۳۹ هزار ظرفیت می‌شود. به طور کلی ۳۵ هزار و ۱۴۵ رشته‌مخل انتخاب شده است که در علوم انسانی ۱۱ هزار نفر، فنی و مهندسی نزدیک ۸ هزار نفر و علوم پایه ۷ هزار نفر ثبت نام کرده اند.

مصاحبه علمی و تعیین ۳ رقیب برتر و رسیدگی به شکایات مربوطه تا ۲ آذر ۱۴۰۲ادامه داشت و مصاحبه عمومی ۳ رقیب برتر تا ۳۰ آذر ۱۴۰۲ صورت گرفت و بارگذاری صورت جلسه اجرایی جذب تا ۳۰ دی ۱۴۰۲ انجام خواهد شد. هر دانشگاهی که دیر اقدام کند ممکن است برای فراخوان بعدی حذف می‌شود.

طبق اعلام وزارت علوم، فراخوان بعدی جذب در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی بهمن ماه جاری اعلام خواهد شد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده