سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی تشکیل پرونده قضائی برای فائزه هاشمی زمان توزیع کارت آزمون کانون وکلا اعلام شد تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعات کاری ادارات/ سازمان اداری و استخدامی کشور مسئول اجرای ساعات کاری ادارات جدید شد مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟

بازداشت جیب‌بر حرفه‌ای حرم شاه‌ عبد العظیم

فرمانده انتظامی شهرستان ری از دستگیری جیب بر حرفه‌ای در اطراف و داخل حرم شاه‌عبدالعظیم حسنی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۷ - ۱۸ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 08
کد خبر: ۲۵۶۷۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ محمد قاسم طرهانی در این‌باره گفت: به دنبال وقوع چندین فقره سرقت جیب‌بری در هفته‌های اخیر در داخل و حریم پیرامونی حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) رسیدگی به موضوع و دستگیری سارق یا سارقان در دستورکار کارآگاهان پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی شهرری قرار گرفت.

فرمانده انتظامی شهرستان ری با بیان اینکه عوامل مبارزه با سرقت پلیس آگاهی با بهره‌گیری از شیوه‌های کشف نوین جرم و روش‌های علمی، در شانزدهم شهریور ماه ۱۴۰۳ هویت و مخفیگاه متهم را که از سارقان سابقه دار بود شناسایی کردند، گفت: بلافاصله با هماهنگی‌های قضائی تیمی از ماموران در روز گذشته به مخفیگاه متهم مراجعه و طی یک عملیات غافلگیرانه وی را در مخفیگاهش دستگیر و به مقر پلیس منتقل کردند.

وی ادامه داد: متهم ۳۶ ساله در تحقیقات اولیه ضمن اقرار به بزه ارتکابی به ۱۰ فقره سرقت مشابه معترف شد که تا کنون یک شاکی به پلیس مراجعه و متهم را مورد شناسایی قرار داده است.

به گفته طرهانی پرونده قضائی برای متهم تشکیل شده و این فرد به همراه پرونده تحویل دادسرا شد. تحقیقات تکمیلی در خصوص این پرونده همچنان ادامه دارد. / ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار