پزشکیان: هیچ قدرتی نمی‌تواند در ایران طمع کند و ما را به تسلیم وا دارد پیام سرلشکر موسوی به قطر: ملت و نیروهای مسلح ایران در کنار شما هستند فاطمی: استیضاح وزیر کار در شرایط کنونی به صلاح نیست مومنی: انسداد مرزها بصورت فیزیکی و الکترونیکی در دستور کار دولت است پزشکیان: توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر به ویژه انرژی خورشیدی مد نظر قرار گیرد تأکید پزشکیان بر موضع واحد امت اسلامی در برابر اسرائیل در گفت‌وگو با السیسی کوثری: ۵ ساعت قبل از حمله اسرائیل مطلع شدیم تکذیب تعطیلی دو هفته‌ای مجلس ابوترابی‌فرد: قدرت موشکی ایران مانند یک سپر از انسجام ملی صیانت کرد مخبر: سگ هار منطقه برایش فرقی ندارد که به چه کشوری حمله کند قالیباف:اقدام هماهنگ و متحد جهان اسلام راه مقابله قاطع با رژیم صهیونی است هشدار لاریجانی به کشورهای منطقه پس از حمله اسرائیل به قطر + عکس آغاز به‌کار حساب رسمی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به زبان چینی در شبکه ایکس توافق مجلس و دولت درباره بودجه/ تشکیل کمیته‌ای جهت پیگیری چابک‌سازی دولت پزشکیان: اسرائیل هر تلاشی برای دیپلماسی را نابود می‌کند

رئیس‌جمهور: اعضای هیئت مدیره بنگاه‌های دولتی باید توأمان در سود و زیان سهیم باشند

مسعود پزشکیان گفت: مدیران عامل و اعضای هیئت مدیره بنگاه‌های زیر نظر دولت اگر نتوانند مجموعه تحت مدیریت خود را به سود برسانند، باید در ضرر و زیان‌های وارده سهیم باشند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۴ - ۱۸ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 08
کد خبر: ۲۵۶۷۲۵

به گزارش راهبرد معاصر، مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور بعد از ظهر امروز یکشنبه در جلسه هیئت دولت پس از معرفی و تایید انتصاب مدیران عامل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران و بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران از سوی هیئت وزیران، ضمن تبریک و آرزوی موفقیت برای آنان، اصلاح ساختار‌ها و رویه‌ها با هدف جلب و ارتقای رضایتمندی عمومی از خدمات دستگاه‌های دولتی و عمومی را محور عمل و هدف غایی دولت چهاردهم عنوان کرد.

رئیس جمهور از مدیران جدید شرکت راه‌آهن و بیمه مرکزی ایران خواست تا با یافتن راهکار‌های خلاقانه و نوآورانه بر مشکلات موجود در مسیر ارتقای کارآمدی، بهره‌وری، کیفیت خدمات‌رسانی و افزایش رضایتمندی مردم از خدمات مجموعه‌های تحت مدیریت خود بکوشند و گفت: بنای ما در دولت چهاردهم این است که فارغ از انتساب افراد به جناح‌ها و احزاب، توانمندترین افراد را برای مدیریت شرکت‌ها و مجموعه‌های زیر نظر دولت و نیز عضویت در هیئت مدیره‌ها انتخاب کنیم.

پزشکیان همچنین افزود: نکته مهم، اما این است که پیمان‌نامه‌ای تنظیم خواهیم کرد که بر اساس آن هر کس که برای مدیریت یا عضویت در هیئت مدیره مجموعه‌ها و بنگاه‌های دولتی انتخاب شد، باید متعهد شود که این مجموعه را متحول کند، آن را به‌روزرسانی کرده و به سوددهی و بهره‌وری برساند؛ مدیران و اعضای هئیت مدیره شرکت‌ها و مجموعه‌های دولتی از این پس در سود و زیان شریک خواهند بود و اگر نتوانند شرکت را به سوددهی برسانند، باید در ضرر و زیان‌های وارده سهیم باشند.

رئیس جمهور تاکید کرد که شرکت‌های دولتی باید سودده باشند و اگر شرکتی به هر دلیل سودآور نیست، باید تعیین تکلیف یا تعطیل شود.

پزشکیان همچنین از همه مسئولان و مدیران دولت خواست در نظر داشته باشند که مردم در مراجعه برای دریافت خدمات تعریف شده در چارچوب وظایف و ماموریت‌های آن دستگاه، حکم ارباب آنان را دارند و باید خدمات تعیین شده را با بهترین کیفیت و رعایت نهایت کرامت، عزت و احترام دریافت کنند و اگر ارائه خدمات درخواستی در چارچوب وظایف آن دستگاه نیز نبود، باز هم با رعایت احترام و کرامت افراد، موضوع برای آنها تشریح شود.

رئیس جمهور همچنین تاکید کرد که یکی از مبانی اصلی پرداخت حقوق و مزایای مدیران و کارکنان باید میزان ایجاد رضایت و یا نارضایتی برای ارباب رجوع، قرار گیرد.

پزشکیان از مدیرعامل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران نیز خواست تا در اجرای پروژه‌های این بخش، به تکلیف سند چشم‌انداز در رساندن کشور به جایگاه اول منطقه به طور جدی توجه شود، چرا که اگر یک مسیر ریلی با مصالح و ماشین‌آلات قدیمی اجرا شود، باعث اتلاف توأمان زمان و منابع کشور و افزایش فاصله ما با رقبای منطقه‌ای خواهد شد.

در جلسه امروز هیئت دولت جبارعلی ذاکری برای تصدی مدیرعاملی شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران و پرویز خوش‌کلام خسروشاهی برای تصدی مدیرعاملی بیمه مرکزی از سوی وزرای راه و شهرسازی و امور اقتصادی و دارایی معرفی شده بودند که با رای هیئت وزیران رسما به این سمت منصوب شدند./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر