سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود پیام تسلیت رهبری درپی درگذشت حاج سیدمرتضی مستجابی پزشکیان: قرار نیست زیر چتر نامرد‌ها برویم/ از عزت‌مان با تهدید دیگران کوتاه نمی‌آییم معاون اجرایی رئیس‌جمهور: افزایش قیمت‌ها به دلیل عدم ثبات روانی است عارف: توسعه روابط با آفریقا سیاست ماست استاندار تهران: حضور اتباع خارجی و مهاجرت معکوس از تهران، چالش‌هایی مانند آلودگی هوا و بحران آب را ایجاد کرده فرمانده کل سپاه: هرگز در مقابل دشمن نترسیده‌ایم و محکم در مقابل آنان ایستاده‌ایم پزشکیان: ترامپ نمی‌تواند کاری کند، ما هستیم که تصمیم می‌گیریم توئیت عبری جدید اکانت رهبر معظم انقلاب پزشکیان: نخبگان بمانند و ایران را بسازند/ مهاجرت را رها کنید

سرلشکر باقری: طرح‌های دولت و سپاه بخاطر تأمین مالی تعطیل نمی‌شود

رئیس ستادکل نیروهای مسلح گفت: قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا سپاه تحمل بیشتری در بحث تامین مالی طرح‌ها دارد و اگر دولت به هر دلیلی در پرداخت هزینه‌ها دچار تاخیر شود، کار به تعطیلی نمی‌کشد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۸ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 10
کد خبر: ۲۵۶۹۱۷

به گزارش راهبرد معاصر، سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، در حاشیه بازدید از طرح‌ها و توانمندی‌های قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا با اشاره به اینکه این قرارگاه حاصل ابتکار سپاه در بکارگیری بخشی از توان مهندسی دوران دفاع مقدس است، اظهار داشت: «قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا امروز به یک بازوی توانمند و یک مشت پر و قدرتمند برای رهبر انقلاب و دولت‌های جمهوری اسلامی ایران تبدیل شده است.»

 

به گفته رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، یکی از ویژگی‌های قرارگاه تحمل بیشتر در بحث تأمین مالی طرح‌هاست و اگر دولت به هر دلیلی در پرداخت هزینه‌ها دچار تأخیر شود کار به تعطیلی نمی‌کشد.

 

سرلشکر باقری در ادامه با بیان اینکه امسال قرارگاه پیشرفت‌های قابل توجهی نسبت به سال گذشته داشته، گفت: طرح‌های قرارگاه با هدف توسعه کشور و محرومیت زدایی، با رعایت استانداردهای لازم و کیفیت بالا در حال اجراست و در اجرای آن هم نیروی مردمی با استعداد بالا در حال بکارگیری است.

 

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با تاکید بر اینکه قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا این طرح‌های سنگین را در مناطق مرزی، محروم و دارای خطر که دیگر مجریان کشور کمتر به حضور در آنجا و انجام طرح‌های سازندگی رغبت دارند، انجام می‌دهد، یادآور شد: این اتفاق در هماهنگی کامل قرارگاه با نیروهای مدافع و رزمی ارتش و سپاه در جریان است.

 

سرلشکر باقری در ادامه یادآور شد: قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا در حال حاضر جوانان دانشجوی کشور را به واسطه برگزاری اردوهای راهیان پیشرفت با مجموعه و اقدامات خود آشنا می‌کند و حتی آنان را به واسطه بکارگیری در شرکت‌های دانش بنیان در فعالیت‌های خود سهیم می‌کند./ مهر

ارسال نظر