پرتغال، کشور فلسطین را به رسمیت شناخت مذاکرات ایران و اروپا در نیویورک برگزار می‌شود وزیر خارجه آمریکا در تماس با همتای سعودی: به امنیت کشور‌های عربی حاشیه خلیج فارس پایبند هستیم الجولانی: باید روابط آمریکا و سوریه را به نحو خوب و مستقیم برقرار کنیم عراقچی راهی نیویورک شد اعلام زمان برگزاری اولین انتخابات پسااسد در سوریه تحت حکومت جولانی فرودگاه‌های اروپا فلج شدند شهادت ۵ شهروند لبنانی در حمله پهپادی اسرائیل  انگلیس، کانادا و استرالیا دولت فلسطین را به‌رسمیت شناختند پزشکیان در گفت‌و‌گو با CCTV: اگر کشور‌های حامی چندجانبه‌گرایی متحد نباشند، بانیان یک‌جانبه‌گرایی بر آنها غلبه خواهند کرد رسانه اسرائیلی: تل آویو علاقه‌ای به عادی سازی روابط با عربستان ندارد معاون وزارت امور خارجه: تحریم‌های شورای امنیت بسیار کوچک‌تر از تحریم‌های آمریکاست ویتکاف و وزیر خارجه قطر در نیویورک دیدار می‌کنند ورود کاروان نظامی آمریکا به پایگاه «قسرک» سوریه ترامپ ونزوئلا را تهدید کرد

عربستان و یمن کمیته مشترک سیاسی و نظامی تشکیل دادند

منابع خبری از تشکیل کمیته سیاسی و نظامی عربستان و یمن برای بحث و بررسی درباره توقف درگیری‌ها میان دو طرف خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۴ - ۳۰ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 22
کد خبر: ۲۵۷۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ به گفته منابع آگاه، سعودی‌ها و یمنی‌ها برای توقف جنگ و درگیری‌های دو طرف با یکدیگر مذاکره کردند.

 

شبکه الجزیره به نقل از این منابع آگاه خبر داد که «حوثی‌ها (انصارالله) و سعودی‌ها برای بررسی آتش‌بس و توقف درگیری‌ها با یکدیگر رایزنی کردند».

 

این شبکه قطری سه‌شنبه شب به نقل از منابع آگاه نوشت که «دو طرف برای بررسی توقف حملات، یک کمیته سیاسی و نظامی تشکیل داده‌اند».

 

این  خبر در حالی منتشر می‌شود که حملات سعودی‌ها به خصوص به استان صعده همچنان ادامه دارد و علاوه بر آن هنوز هیچ منبع رسمی یمن صحت آن را تائید نکرده است.

 

جنگنده‌های ائتلاف سعودی روز سه‌شنبه در ادامه حملات خود به استان صعده واقع در شمال یمن، چند بار به شهرستان «رازح» در استان یادشده حمله کردند.

 

شبکه المسیره گزارش داد که جنگنده‌های ائتلاف سعودی دیشب (دوشنبه) و امروز (سه‌شنبه) بارها به مناطق مختلف استان صعده حمله کردند.

 

«یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن دیروز دوشنبه در یک نشست خبری گفته بود که ائتلاف سعودی ظرف 12 ساعت، بیش از ۳۰ بار به چند استان حمله هوایی کرده که بیشتر این حملات در استان صعده(شمال یمن) صورت گرفته است.

 

اعضای یک خانواده 5 نفره یمنی نیز روز دوشنبه در حمله هوایی ائتلاف سعودی به یک خودرو در استان صعده واقع در شمال این کشور کشته شدند.

 

منبع: انتخاب

ارسال نظر
آخرین اخبار